Αθλητισμος

Σχίσμα Παναθηναϊκού - Euroleague

Ο Δ. Γιαννακόπουλος απειλεί με αποχώρηση!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2422251.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως οι σχέσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα δεν είναι καλές, κάτι που μερικές φορές αποτυπώνεται και μέσα στο γήπεδο…

Όμως, όλα δείχνουν πως η κατάσταση οδηγείται στα άκρα. Χθες, η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ τιμώρησε με ετήσιο αποκλεισμό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τα γήπεδα, για κάποια σχόλια που είχε στο Instagramκατά φίλων της Φενέρμπαχτσε.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα και με μακροσκελή του ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ουδέποτε έθιξα τη Φενέρμπαχτσε, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σύλλογος, ούτε όμως και την Euroleague. Χωρίς να έχει την παραμικρή δικαιοδοσία, ο Πειθαρχικός Δικαστής μου επέβαλλε μια παράνομη και καταχρηστική ποινή για ένα καθαρό προσωπικό ζήτημα».

Το πλέον σημαντικό, όμως, έρχεται στη συνέχεια και ισοδυναμεί με βόμβα: «Αν η απόφασή μου ήταν προσωπική θα είχα αποσύρει την ομάδα απ’ αυτή την παρωδία. Επειδή όμως στον Παναθηναϊκό είμαστε όλοι περαστικοί, την απόφαση θα τη λάβει ο κόσμος του συλλόγου μέσω οργανωμένου δημοψηφίσματος. Σε περίπτωση που ο κόσμος επιλέξει να μείνουμε στην Ευρωλίγκα, εγώ δεν έχω θέση στον σύλλογο και θα αποχωρήσω»!

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε ποιο σημείο θα το τραβήξει ο Γιαννακόπουλος και αν θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα ή αν θα κάνει πράξει τις απειλές για αποχώρηση είτε από την Ευρωλίγκα είτε από την ομάδα. Πάντως, ο παράγοντας του «τριφυλλιού» έχει κάνει ήδη έφεση και θα αποφασίσει σύντομα η δευτεροβάθμια επιτροπή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ