- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ έψαχνε έναν εξτρέμ, αλλά θα βολευτεί με έναν αριστερό μπακ, που όμως προέρχεται από το «πάνω ράφι».
Ο Νίκλας Χουλτ φεύγει κι αυτός από τον Παναθηναϊκό και υπογράφει σήμερα στον «Δικέφαλο», σε μια μεταγραφή που πέρασε από χίλια κύματα, αλλά ήταν… απαραίτητη για όλες τις εμπλεκόμενες μεριές.
Η ΑΕΚ καταρχάς, αναζητούσε αριστερό μπακ και με την έλευση του Χουλτ, θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ως εξτρέμ τον Πορτογάλο Λόπες. Επίσης, πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, που τον αποκτά με λίγα χρήματα.
Ο Παναθηναϊκίς θα εισπράξει 200-300 χιλιάδες και αυτή είναι μια διαφορετική περίπτωση από του Κουρμπέλη. Ο Χουλτ έκανε συνεχώς προσφυγές και αργά ή γρήγορα θα έμενε ελεύθερος και ίσως δημιουργούσε περαιτέρω προβλήματα στην «πράσινη» ΠΑΕ. Αντί να τον χάσει δωρεάν και να του χρωστάει και χρήματα, τον έδωσε στην ΑΕΚ.
Κερδισμένος είναι και ο παίκτης, που εδώ και έναν μήνα βρίσκεται στη Σουηδία και προπονείται μόνος του. Έχοντας χάσει την πρώτη προσφυγή, έκανε και δεύτερη, που θα εκδικαζόταν στα μέσα Φλεβάρη. Και τότε να έμενε ελεύθερος, θα έχανε το δικαίωμα μεταγραφής σε ευρωπαϊκή ομάδα, αφού θα είχε τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.
Ο 27χρονος περίμενε προτάσεις από Αγγλία, αυτή της Νότιγχαμ απορρίφθηκε λόγω Μαρινάκη, και πλην της ΑΕΚ ενδιαφέρον είχε δείξει μόνο η Μπρόντμπι από τη Δανία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα της Ρούτε Καρντόσο
Τι αναφέρουν διεθνή Μέσα
Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Μόνο break ως τώρα στις έδρες των φιναλίστ
Τι είπε για τον απινιδωτή
Άτυχος ο Έλληνας αστέρας
Τι έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού
Θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ που παρακολουθεί αγώνα τελικών από κοντά
Υπερασπίστηκαν την έδρα τους και αγκαλιά με τον τίτλο οι ερυθρόλευκοι
Yπήρξε το δεξί του χέρι στην UEFA
Ο Αϊμέν Χουσεΐν κρατήθηκε για πολύωρο έλεγχο στο αεροδρόμιο του Σικάγο
Τι είπε σε δηλώσεις του
Ακόμα ένα τεράστιο κλαμπ στο κυνήγι του Έλληνα
Απόψε το σπουδαίο ματς
Πρωταγωνιστής στο Πριγκιπάτο ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Ο ποδοσφαιριστής έφυγε στα 33 του χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.