- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μετά και την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής (επί συνόλου 30), η βαθμολογία γράφει ΠΑΟΚ 43, Ολυμπιακός 42, ΑΕΚ 41.
Είναι κατανοητό πως η μάχη έχει πάρει φωτιά, καθώς οι τρεις διεκδικητές του τίτλου προσπαθούν να μην αφήνουν βαθμούς όσο κι αν αυτό είναι αδύνατο.
Την περασμένη εβδομάδα, η ΑΕΚ έφερε 0-0 στη Λάρισα, χθες ο Ολυμπιακός 1-1 στην Τρίπολη, ενώ ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε ένα πέναλτι στο τέλος για να νικήσει στο Αγρίνιο.
Μέχρι το τέλος της σεζόν θα υπάρξουν κάποιες αγωνιστικές-κλειδιά, όπως η επόμενη. Την Κυριακή το μεσημέρι, ο ΠΑΟΚ θα δώσει δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στα Γιάννινα, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας έχουμε στο Καραϊσκάκη το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ.
Πέρα από το κυνήγι της πρωτιάς, οι τρεις αυτές ομάδες έχουν άλλο ένα κοινό: Ευνοούνται από τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναιτωλικό με ένα πέναλτι σαν αυτό που κέρδισε και ο Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα επί της Ξάνθης, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να χάσουν στην Τρίπολη αν δινόταν πέναλτι εις βάρος τους στο τέλος, ενώ και η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει παράπονα. Πάντοτε θα πάρει τα… σφυριγματάκια της, ενώ μην ξεχνάμε πως στον πρώτο γύρο νίκησε τη Λαμία με πέναλτι… εκτός περιοχής!
Το χειρότερο είναι πως κάθε ομάδα γκρινιάζει και διαμαρτύρεται για να σφυρίγματα που παίρνει ο… άλλος, μην κοιτώντας τη δική της «καμπούρα». Κι αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να μην ευχαριστιόμαστε όσο πρέπει το φετινό πρωτάθλημα, το πιο συναρπαστικό των τελευταίων δέκα ετών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βαριά τιμωρία για τον άσο του «τριφυλλιού»
Με σλόγκαν «Έχεις τη δύναμη μέσα σου», ο κολυμβητής υπεραποστάσεων αποδεικνύει ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα
Διθυραμβικά σχόλια για τον Έλληνα κίπερ
Ιστορικό επίτευγμα: Ο 43χρονος υπεραθλητής κάλυψε 91,4 χιλιόμετρα στο Ιόνιο
Τα επόμενα βήματα και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη
Απόψε η αναμέτρηση της «Ένωσης»
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Nαυάγησαν οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές βαρέων βαρών
Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές του φετινού US Open σημείωσε η Τσινγουέν Ζενγκ
Ένα αστείο, μια…παράλογη ιδέα μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, που έκανε πραγματικότητα
Το πρώτο μήνυμα του Τόμας Ουόκαπ μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό
«Δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τον Αταμάν, βρείτε μου έναν παίκτη που να έχει σχέση μαζί του»
Σοβαρές καταγγελίες μετά τη διάσωση
Ο λόγος που θα αγωνιστούν στην ίδια ομάδα
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την επιστροφή της Ένωσης στο Champions League
Τι δήλωσε ο προπονητής των Λονδρέζων
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.