ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική»
Παίρνει θέση ως «το μεγαλύτερο αθλητικό αλλά και κοινωνικό κίνημα της Βόρειας Ελλάδας
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετείται ως το «μεγαλύτερο αθλητικό αλλά και κοινωνικό κίνημα της Βόρειας Ελλάδας» για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, ενόψει και του συλλαλητηρίου της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Ο ΠΑΟΚ, ως το μεγαλύτερο αθλητικό αλλά και κοινωνικό κίνημα της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας, γεννημένος από ανθρώπους που υπέφεραν και ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους, δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τις εξελίξεις.
Η Μακεδονία είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας, η ιστορία μας. Είναι ιστορικά μια και Ελληνική. Δεν είναι δική μας δουλειά να παράγουμε πολιτική, ωστόσο απαιτούμε η αλήθεια και η ιστορία να διαφυλαχθούν με κάθε κόστος.
Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα για την επίλυση ενός εθνικού θέματος, όχι όμως εις βάρος της εθνικής συνείδησης των πολιτών της Μακεδονίας. Οποιαδήποτε λύση που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και που θα συντελεί στην ισχυροποίηση τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και ολόκληρης της χώρας είναι ευπρόσδεκτη, χωρίς παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας.
Ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής (21.01), σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενώνει τη φωνή της με τους εκατομμύρια που έχουν την ίδια άποψη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεύτερος κορυφαίος άλτης όλων των εποχών ο σπουδαίος Manolo
Θα συμμετάσχει στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
«H ήττα οφείλεται στην άσχημη εκτέλεση των σουτ, τη βιασύνη και την έλλειψη ρυθμού»
Η Εθνική μπάσκετ γνώρισε την πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027
Έγιναν γνωστές οι ώρες των αναμετρήσεων με την ισπανική ομάδα
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ανάμεικτα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό από τη Θέλτα
Μία πρόκριση που οι «πράσινοι» άξιζαν αλλά κυρίως χρειάζονταν
Oι «πράσινοι» απέδειξαν ξανά πως για κάθε βήμα μπροστά, κάνουν δύο πίσω.
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ποιες ομάδες είναι αυτές που ίσως βρεθούν στον δρόμο της «Ένωσης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.