Αθλητισμος

Μια μέρα μετά την τεσσάρα της Λαμίας

Γιατί οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήθελαν να γίνει το ματς

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4328424.jpg
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI

Εκείνο που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η απουσία οποιασδήποτε  αντίδρασης από τη μεριά του επίσημου Παναθηναϊκού μετά την τεσσάρα της Λαμίας. Οι παίκτες μάζεψαν γρήγορα γρήγορα τα μπογαλάκια τους, γύρισαν στην Αθήνα, σκορπίστηκαν δεξιά κι αριστερά, και με το ματς δεν ασχολήθηκε κανείς.

Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε και διοίκηση να κάνει κάτι. Να βγει με μια ανακοίνωση και να πει δυο λόγια για τα μάτια του κόσμου. Ότι το γήπεδο ήταν κατάλληλο μόνο για χιονοπόλεμο. Ότι ο διαιτητής τούς ακύρωσε κανονικό γκολ. Κάτι...

Αλλά και πριν από το παιχνίδι δεν ασχολήθηκαν με τίποτα. Έβλεπαν το χιόνι να έχει σκεπάσει το χορτάρι αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μπουν, να τελειώσουν και να φύγουν γρήγορα γρήγορα για τις διακοπές των γιορτών. Ήξεραν πως αν ζητούσαν και έπαιρναν αναβολή, θα έπρεπε να μείνουν άλλο ένα εικοσιτετράωρο στην Λαμία, να παίξουν Παρασκευή και να χάσουν μια μέρα ξεκούρασης, χαλάρωσης και κοπάνας. Ειδικά οι ξένοι που ήθελαν να πετάξουν ο καθένας για την πατρίδα του, βιάζονταν περισσότερο.

Χαρακτηριστική και η αντίδραση του Ουζουνίδη. Έκανε δύο δηλώσεις στο πόδι, είπε ότι «ξέραμε πως δεν θα γίνει το ματς και ξαφνικά έγινε» (όχι ότι δεν ήθελε ο Παναθηναϊκός να γίνει, γιατί αυτό θα ήταν ψέμα ...), πρόσθεσε ότι «ήταν λογικό σε τέτοιο γήπεδο να γίνονται λάθη» και έδωσε ραντεβού για την ρεβάνς εκεί που η ομάδα θα παλέψει για την πρόκριση.

Σαν να έλεγε... έχετε γεια βρυσούλες!    

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.