- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η σοβαρή ΑΕΚ θα προκριθεί (video)
Έναν βαθμό ψάχνει στη Βιέννη για να συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ
Είναι ξεκάθαρο πως βασικός φετινός στόχος της ΑΕΚ είναι το πρωτάθλημα. Από την άλλη, όπως τα έφερε η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ και η εξέλιξη του ομίλου, αν η ελληνική ομάδα δεν προκριθεί θα πρόκειται για αποτυχία.
Διότι, εκτός της Μίλαν, βρήκε απέναντί της, τη Ριέκα και την Αούστρια Βιέννης, δύο πολύ μέτριες ομάδες. Με επτά βαθμούς, έναντι τεσσάρων των Αυστριακών, η ΑΕΚ απόψε στη Βιέννη αναζητεί μια ισοπαλία για να συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Και αναμφίβολα είναι φαβορί για να τα καταφέρει. Διότι μέσα στο γήπεδό της δεν έκανε καμία νίκη στους ομίλους, όμως παραμένει αήττητη για επτά συνεχόμενα ματς.
Στο αχανές «Έρνστ Χάπελ», που δεν πρόκειται να γεμίσει, ο «Δικέφαλος» θα έχει τη στήριξη πολλών οπαδών του, που αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι. Όχι μόνο γιατί το παιχνίδι είναι κρίσιμο, αλλά και επειδή η χριστουγεννιάτικη Βιέννη είναι πανέμορφη.
Πάντως, 150 οπαδοί θα ταλαιπωρήθηκαν. Ήταν να φύγουν Τετάρτη μεσημέρι από Θεσσαλονίκη, η πτήση ακυρώθηκε και με τα πολλά βρέθηκε λύση να αναχωρήσουν Πέμπτη πρωί από Αθήνα και μέσω Ζυρίχης. Το ματς θα το προλάβουν, αλλά το θέμα είναι ότι έχουν πληρώσει για μια τριήμερη εκδρομή που ουσιαστικά χάλασε.
ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε καυτή ατμόσφαιρα αναμένεται να διεξαχθούν οι πρώτοι εντός έδρας τελικοί
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-7 του ΝΟΒ στον τέταρτο τελικό
Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός γυρίζει στον Πειραιά
Τα σενάρια για μετακίνησή του αυτό το καλοκαίρι έχουν φουντώσει
Τα αποκαλυπτήρια είχαν γίνει τον Δεκέμβριο του 2025
Τα προφίλ των χωρών, το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις
Ρεκόρ για την πιο ακριβή ποδοσφαιρική φανέλα που έχει πουληθεί ποτέ
Ο τεχνικός του τριφυλλιού παραδέχτηκε πως περιμένει από την ομάδα του να παίξει καλό μπάσκετ
«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον Ολυμπιακό, έχουμε παίξει τόσες φορές»
Τα προφίλ των 4 χωρών, το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις
Διετής η διάρκεια του συμβολαίου που πρότεινε στον Σέρβο το «τριφύλλι»
Η ανάρτησή του στα social media
Πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΚ - ΟΦΗ
Διέρρευσε από εταιρεία ένδυσης
Χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό της GBL
Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων στα Ιωάννινα
Ο άσος της Βαλένθια επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση και στο ισπανικό πρωτάθλημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.