Αθλητισμος

Η σοβαρή ΑΕΚ θα προκριθεί (video)

Έναν βαθμό ψάχνει στη Βιέννη για να συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
AEK, Europa League
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι ξεκάθαρο πως βασικός φετινός στόχος της ΑΕΚ είναι το πρωτάθλημα. Από την άλλη, όπως τα έφερε η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ και η εξέλιξη του ομίλου, αν η ελληνική ομάδα δεν προκριθεί θα πρόκειται για αποτυχία.

Διότι, εκτός της Μίλαν, βρήκε απέναντί της, τη Ριέκα και την Αούστρια Βιέννης, δύο πολύ μέτριες ομάδες. Με επτά βαθμούς, έναντι τεσσάρων των Αυστριακών, η ΑΕΚ απόψε στη Βιέννη αναζητεί μια ισοπαλία για να συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Και αναμφίβολα είναι φαβορί για να τα καταφέρει. Διότι μέσα στο γήπεδό της δεν έκανε καμία νίκη στους ομίλους, όμως παραμένει αήττητη για επτά συνεχόμενα ματς.

Στο αχανές «Έρνστ Χάπελ», που δεν πρόκειται να γεμίσει, ο «Δικέφαλος» θα έχει τη στήριξη πολλών οπαδών του, που αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι. Όχι μόνο γιατί το παιχνίδι είναι κρίσιμο, αλλά και επειδή η χριστουγεννιάτικη Βιέννη είναι πανέμορφη.

Πάντως, 150 οπαδοί θα ταλαιπωρήθηκαν. Ήταν να φύγουν Τετάρτη μεσημέρι από Θεσσαλονίκη, η πτήση ακυρώθηκε και με τα πολλά βρέθηκε λύση να αναχωρήσουν Πέμπτη πρωί από Αθήνα και μέσω Ζυρίχης. Το ματς θα το προλάβουν, αλλά το θέμα είναι ότι έχουν πληρώσει για μια τριήμερη εκδρομή που ουσιαστικά χάλασε.

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (THE SQUARE) - Trailer

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ