Αθλητισμος

Μαζεύτηκε η Εθνική ποδοσφαίρου και η αγωνία μεγαλώνει

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ με τους Κροάτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
380222-784235.jpg
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI

Χθες Δευτέρα συγκεντρώθηκαν και προπονήθηκαν στον Άγιο Κοσμά οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος ενόψει των δύο αγώνων μπαράζ με την Κροατία, που οδηγούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα τις επόμενες μέρες, πέρα από τη γνωστή τιμωρία-σκάνδαλο του Κώστα Μανωλά. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήρθε τραυματίας από το σαββατιάτικο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Στο 50/50 βρίσκεται και η ετοιμότητα του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ μικροπροβλήματα που δεν εμπνέουν ανησυχία έχουν οι Ρέτσος και Κουρμπέλης. Γίνεται κατανοητό πως όλοι οι πονοκέφαλοι έχουν μαζευτεί στην άμυνα, που είναι το δυνατό σημείο της Εθνικής μας. Σίγουρα υπάρχουν μπόλικες εναλλακτικές λύσεις, αλλά ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του, τους καλύτερους, μα παράλληλα και τους περισσότερους, αφού στην ενδεκάδα του πρώτου αγώνα θα βρεθούν πολλοί αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο ματς γίνεται στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη και η ρεβάνς την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ώρα έναρξης και των δύο αγώνων, 21.45.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ