Αθλητισμος

Ο Μπαντής του Πανιωνίου «άδειασε» τον Τσιάρτα για τη σημαία του Αμίρ (εικόνα)

«Έλληνες, πανηγυρίστε είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης!!! Υ.Γ Βγάλτε την φόρμα από τον Γερμανό» Ρεχάγκελ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
380051-783886.jpg
ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου αποστόμωσε τον παλαίμαχο διεθνή καν να τον αναφέρει. Πολλές είναι οι αντιδράσεις που  προκάλεσε η ανάρτηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα στα social media για το ποιος πρέπει ή δεν πρέπει να κρατά την ελληνική σημαία.  

Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν , ήταν και ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαντής, ο οποίος με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προέτρεψε τους Έλληνες να πανηγυρίσουν, βγάζοντας όμως πρώτα τη φόρμα με το εθνόσημο από τον Γερμανό προπονητή, Ότο Ρεχάγκελ, που το 2004 οδήγησε την Εθνική στην κατάκτηση του πρώτου της ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ανάρτηση, συνοδεύτηκε και με εικόνα από τα υπέροχα λόγια του Γιάννη Ρίτσου, από τη «Διακήρυξη προς το λαό μου και όλους τους λαούς του κόσμου».

O Γιώργος Μπαντής έχει μιλήσει δημοσίως για το υγιές ποδόσφαιρο, τις Σκουριές και την υπόθεση της Ηριάννας. Μάλιστα, με πρωτοβουλία δική του ξεκίνησε η λίστα συλλογής υπογραφών στήριξης από συναδέλφους του αθλητές για την Ηριάννα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ