Αθλητισμος

Νίκος Παππάς: Ρυθμιστής, νικητής και υβριστής!

Τα «έχωσε» στους δημοσιογράφους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378739-781535.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Νίκος Παππάς με απίθανη εμφάνιση νίκησε μόνος του τη Φενέρ

Ήταν απ’ αυτές τις νίκες που κάθε ομάδα ψάχνει για να πάρει τα πάνω της. Κι ο Παναθηναϊκός τη χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο. Με ένα τρίποντο του Νίκου Παππά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, οι «πράσινοι» νίκησαν τη Φενέρμπαχτσε με 70-68, σημειώνοντας τη δεύτερη φετινή τους νίκη στην Ευρωλίγκα.

Κορυφαίος και συνάμα καθοριστικός ήταν φυσικά ο Παππάς, ο οποίος πέρα από το νικητήριο off balanceτρίποντο, στις αμέσως προηγούμενες φάσεις είχε πετύχει ένα καλάθι και φάουλ συν ένα ακόμα τρίποντο! Συνολικά 24 πόντους σε μια από τις μεγαλύτερες βραδιές της καριέρας του, εν μέσω αποθέωσης από τους συμπαίκτες, τον κόσμο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Μετά το τελευταίο καλάθι, αντί να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟ, ο Παππάς κατευθύνθηκε προς τη μεριά των δημοσιογραφικών θεωρείων και κοιτώντας προς τα εκεί, άρχισε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση, «πόνεσε; Πόνεσε ρε; Έτσι ρε μου…α»!

Η κόντρα του Έλληνα γκαρντ με τους μπασκετικούς εκπροσώπους του Τύπου έχει ξεκινήσει μετά τη μη κλήση του παίκτη στην Εθνική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου. Ο Παππάς –αφού τα έχωσε live πριν από λίγες μέρες στον ομοσπονδιακό τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο- θεωρεί πως οι δημοσιογράφοι (ή τέλος πάντων μερίδα αυτών) είναι αυτοί που επηρεάζουν καταστάσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και γι’ αυτό, εκείνος έμεινε στην απ’ έξω.

Όπως και να ΄χει, με τέτοιες συμπεριφορές στα 28 του χρόνια, ο Παππάς χάνει την ευκαιρία να απολαύσει στο έπακρο την τρέχουσα σεζόν, που ίσως εξελιχθεί στην καλύτερη της καριέρας του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ