- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μουντιαλικό, πολυεθνικό σκάνδαλο με… οσμή από Ελλάδα
Γιατί κατηγορείται ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν και η σύνδεση με τη χώρα μας
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μια μεγάλη επιχείρηση που έχει ως στόχο τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Οι ελβετικές αρχές ερευνούν το αλισβερίσι του επιχειρηματία από το Κατάρ με τον πρώην γενικό γραμματέα της ΦΙΦΑ, Ζερόμ Βάλκε.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κελαϊφί φέρεται να δωροδόκησε τον διαβόητο πια παράγοντα, ώστε το τηλεοπτικό του κανάλι BeIN Sports να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ για το 2026 και 2030.
Σήμερα, έχουν γίνει δεκάδες έφοδοι σε σπίτια και γραφεία σε τέσσερις χώρες. Στη Γαλλία (έγινε γνωστή η παρουσία αστυνομικών στο κτίριο που στεγάζεται το BeIΝ στο Παρίσι), την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελλάδα.
Κανένα μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο δεν έχει ανακαλύψει ποιοι εμπλέκονται από τη χώρα μας και τι ρόλο έχουν. Απλά μια δικαστική πηγή από την Αθήνα, τόνισε στην ισπανική Marca ότι «έγιναν έρευνες σε διάφορα διαμερίσματα, με την ελβετική αστυνομία να έχει το γενικό πρόσταγμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο προπονητής των Μπακς
Τι αναφέρει Αμερικανός ρεπόρτερ
Ακόμα μία άτυχη στιγμή για τον Έλληνα αστέρα
Τα «ελάφια» κέρδισαν αλλά ο Έλληνας αστέρας αποχώρησε τραυματίας
Ο greek freak διανύει τη 13η σεζόν του με τους Μπακς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.