Αθλητισμος

Διαιτησία, εσωστρέφεια, καζούρα και γήπεδο στον Κορυδαλλό

Τι άφησε πίσω του το πρώτο μπασκετικό ντέρμπι της χρονιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375724-775475.jpg
EUROKINISI

Ούτε ο νικητής Παναθηναϊκός, ούτε ο Ολυμπιακός μπορούν να περηφανεύονται για την απόδοση που έπιασαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Απλά οι «πράσινοι» πήραν ελαφρύ προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που μπορεί να τους φέρει πλεονέκτημα έδρας και στους τελικούς της Α1.

Στον Ολυμπιακό διαμαρτύρονται για το τελευταίο καλάθι που πέτυχαν με τον ΜακΛιν, ζητώντας πάνω στη φάση και φάουλ του Σίνγκλετον. Βέβαια, ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού ζητάει κι αυτός δύο φάουλ σε δικές του επιθετικές ενέργειες, λίγο νωρίτερα.

Από ‘κει και πέρα, ο προπονητής των ηττημένων, Γιάννη Σφαιρόπουλος εξήγησε γιατί έδιωξε από τον πάγκο τον Κώστα Παπανικολάου, με το παιχνίδι να βρίσκεται σε εξέλιξη. «Έχω τονίσει στους παίκτες μου πως δεν πρέπει κανείς να διαμαρτύρεται στους διαιτητές». Βέβαια, ουδείς ξέρει τι θα έκανε ο κόουτς, αν το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν πχ. τελικός πρωταθλήματος ή αν στη θέση του Παπανικολάου βρισκόταν άλλος παίκτης, ο Σπανούλης για παράδειγμα.

Τα social media γέμισαν από πειράγματα των φίλων του Παναθηναϊκού προς αυτούς του Ολυμπιακού και κάπως έτσι πέρασε στα ψιλά η παραδοχή του Νίκου Παππά για ένα πολύ πιο σημαντικό θέμα.

Το Σάββατο κάποια αθλητικά sites δημοσίευσαν μια πληροφορία ότι ο διεθνής γκαρντ του ΠΑΟ, έδωσε χρήματα ώστε να φτιαχτεί γήπεδο μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Ουδείς αντέδρασε από το περιβάλλον του παίκτη, καθώς ακούστηκε πως ο ίδιος δεν ήθελε επ’ ουδενί να δημοσιοποιηθεί αυτή του η πράξη. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παππάς ρωτήθηκε από τα ΜΜΕ και αναγκάστηκε να ομολογήσει αυτή την αξιέπαινη πράξη: «Αφού το θέμα βγήκε στην επιφάνεια, να σας πως ότι ισχύει. Θεώρησαν σωστό να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους» είπε ο παίκτης. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ