Αθλητισμος

Το μπασκετικό ντέρμπι ξεκίνησε νωρίς

Νίκες στο Κύπελλο για τους «αιώνιους» και η πρώτη σπίθα ενόψει της κυριακάτικης μάχης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375175-774353.jpg
EUROKINISSI

Το σαββατοκύριακο ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ και ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Το ματς θα γίνει στο ΣΕΦ, εκεί δηλαδή που έγινε και το τελευταίο παιχνίδι της περσινής περιόδου και ανέδειξε πρωταθλητές τους «πράσινους».

Λόγω της ωριαίας διακοπής εκείνο το βράδυ του Ιούνη, ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και μοιραία το ντέρμπι θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Ο Παναθηναϊκός, προφανώς και φοβάται πως θα βρεθεί τρόπος να παρεισφρήσουν στο γήπεδο οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και γι’ αυτό εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ότι σε περίπτωση που υπάρχουν υπεράριθμοι στις κερκίδες και στον περιβάλλοντα χώρο, η ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.

Στην τελευταία πρόβα των δύο αιωνίων αντιπάλων, ουδείς δυσκολεύτηκε να προκριθεί στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο κάτοχος του τροπαίου, Παναθηναϊκός, επικράτησε με 84-54 του Κολοσσού μέσα στη Ρόδο, με πρώτο σκόρερ και αρχηγό τον Ίαν Βουγιούκα, που είχε 14 πόντους.

Με 30 πόντους διαφορά νίκησε και ο Ολυμπιακός τον Φάρο, ο οποίος από φέτος εδρεύει στη Λάρισα. Ο Λετονός γκαρντ Στρέλνιεκς σημείωσε 16 πόντους, ενώ ο Τόμπσον είχε 15 πόντους και 9 ριμπάουντ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αθλητισμός είναι για όλους και η Kaizen Gaming με το Betano το κάνουν πράξη
Ο Αθλητισμός είναι για όλους και η Kaizen Gaming με το Betano το κάνουν πράξη

Η βιωματική δράση της Kaizen Gaming και της AccessibALL στο Kaizen Campus ανέδειξε πώς η τεχνολογία και η καινοτομία μπορούν να κάνουν την εμπειρία του γηπέδου πραγματικά προσβάσιμη σε όλους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY