Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός στην κόψη του ξυραφιού

Κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, λόγω χρεών σε παλιούς παίκτες του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374828-773614.jpg
EUROKINISSI / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ

Στον Παναθηναϊκό κάνουν τα μελλοντικά τους πλάνα για επιτροπή σωτηρίας που θα ψάξει επενδυτές ή έστω εύπορους «ναυαγοσώστες», που θα ψήσει τον κόσμο να συνεισφέρει από το υστέρημά του, ενώ παράλληλα εντείνονται οι προσπάθειες ώστε να γίνουν τα δύο επόμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου με 60-65.000 εισιτήρια ανά παιχνίδι, θα πάρει η ΠΑΕ μια σημαντική ανάσα

Μήπως, όμως, δεν θα φτάσει ποτέ ως εκεί η ομάδα; Θεωρητικά τουλάχιστον, το «τριφύλλι» μπορεί να καταδικαστεί σε υποβιβασμό ακόμη και την επόμενη εβδομάδα, πριν δηλαδή ξαναρχίσει το πρωτάθλημα!

Χθες πέρασε η προθεσμία καταβολής 30.000 ευρώ στον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει νέο διακανονισμό και σήμερα-αύριο ετοιμάζεται να πάει το θέμα στην ΕΠΟ. Αυτόματα ενημερώνεται και η ΦΙΦΑ, η οποία απαιτεί από τον εκάστοτε σύλλογο να εκπληρώσει άμεσα (εντός μιας εβδομάδας) τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Αν, ο σύλλογος δεν μπορέσει να ανταποκριθεί, τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών. Στις τρεις αφαιρέσεις, η ομάδα υποβιβάζεται αυτόματα, τη στιγμή που μέχρι την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός πλην του Ταυλαρίδη, έχει να αντιμετωπίσει άλλες τρεις ανάλογες υποθέσεις, το σύνολο δηλαδή τέσσερις!

Την Τετάρτη πρέπει να δοθούν 36.500 ευρώ στον Μίκαελ Εσιέν και την Παρασκευή 46.000 στον Ράσμους Τελάντερ και 20.000 ευρώ στον Χοσέ Τοτσέ! Η προσωρινή διοίκηση των «πράσινων» προσπαθεί να κάνει διακανονισμό με όλους τους πρώην ποδοσφαιριστές της, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει.

Εδώ δεν δέχτηκε ο Έλληνας Ταυλαρίδης, που υποτίθεται πως γνωρίζει καλύτερα την υπόθεση, θα δεχτούν οι ξένοι;

Αν ο Παναθηναϊκός δεν βρει 132.000 ευρώ μέσα στις επόμενες μέρες, θα μπορεί να υποβιβαστεί τώρα, δίχως να έχει καν δικαίωμα έφεσης ή αναίρεσης της ποινής, αν βρει τα χρήματα μελλοντικά… 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ