Αθλητισμος

Έχασε και η ΑΕΚ, στην Τρίπολη με 2-0

Παραμένει πρώτη, όμως στο φετινό πρωτάθλημα τίποτα δεν είναι δεδομένο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια για την ανατροπή με τον Ολυμπιακό και την Αούστρια, η ΑΕΚ δεν άντεξε στην Τρίπολη και ηττήθηκε από τον τοπικό Αστέρα με 2-0. Λόγω της κόπωσης και κάποιων... εμπνεύσεων του Μανόλο Χιμένεθ, οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό που είδαμε τον τελευταίο καιρό.

Στο εκτεταμένο rotation του Ισπανού προπονητή, εμφανίστηκε ο αριστερός μπακ Γιαννούτσος ως στόπερ και στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Βραζιλιάνος Βινίσιους, ο χειρότερος του γηπέδου. Επίσης, έμειναν εκτός ενδεκάδας οι Χριστοδουλόπουλος-Λιβάγια, οι οποίοι μπήκαν αλλαγή, χωρίς όμως να κάνουν τη διαφορά. Αντίθετα ήταν πάλι βασικός ο ντεφορμέ Αραούχο, ενώ κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Τσιντώντας αντί του Ανέστη. Οι μαζεμένες αλλαγές αποδιοργάνωσαν την ΑΕΚ και έδωσαν την ευκαιρία στον Αστέρα να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και να πάρει μια δίκαιη νίκη.

Η «Ένωση» είναι πρώτη στη βαθμολογία με 13 βαθμούς, αλλά αν τη Δευτέρα ο Πανιώνιος περάσει νικηφόρα από τη Λαμία, θα είναι αυτός πρώτος.