Αθλητισμος

«Καίνε» δύο ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό

Στα όριά του ο Ουζουνίδης, που συναντιέται σήμερα με Αλαφούζο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373509-771104.jpg
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI

Με το χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού, ήρθαν στη δεύτερη μοίρα της επικαιρότητας τα φλέγοντα θέματα του Παναθηναϊκού. Είναι και η κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που αναγκάζει πολλούς φίλους της να… ξενερώσουν περισσότερο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει συνεχώς τα (δικαιολογημένα) παράπονά του για τη διοίκηση, διατείνεται ότι δεν θα αφήσει την ομάδα, όμως περιμένει κάποιες εγγυήσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίον θα έχει συνάντηση σήμερα.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε την αντίδραση του προπονητή, αν δεν πάρει εγγυήσεις, που είναι και το πιθανότερο… Πάντως, ανεξάρτητα με τη διοικητική ανυπαρξία, ο κόσμος του «τριφυλλιού» καταλαβαίνει πως η ομάδα δεν έχει δουλευτεί σωστά φέτος και ο Ουζουνίδης μόνο άμοιρος ευθυνών δεν είναι. Διότι για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα (μία νίκη σε πέντε ματς) δεν φταίει ο Αλαφούζος. Άλλωστε, το θέμα προέκυψε προ τεσσάρων ημερών, ενώ ως τώρα οι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά πληρωμένοι.

Στο άλλο μέτωπο ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη Θύρα 13, χθες έπεσαν οι μάσκες, αφού ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έκανε ευθεία επίθεση στους οργανωμένους φίλους του ΠΑΟ με πολλαπλές αναρτήσεις στο Instagram. Ο σύνδεσμος οπαδών απάντησε με ανακοίνωση ότι «Η ΘΥΡΑ 13 είναι μία, αδιαίρετη, δεν δέχεται υποδείξεις και ούτε χρηματοδοτείται από κανέναν»… 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ