- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η διαφορά Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου δεν είναι τόσο μεγάλη
Ουδείς πιστεύει πως η ιστορία, άρα και ο Παναθηναϊκός, έχει τελειώσει…
Επειδή ουδείς μπορεί να γνωρίζει επακριβώς -πέρα από τους ίδιους και τους στενούς συνεργάτες τους- τι ακριβώς έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συναντήσεις, αυτό που προκύπτει από διαρροές και πληροφορίες, είναι ότι η ουσιαστική διαφωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι ο… φετινός ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός.
Δηλαδή τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για να «τρέξει» η ομάδα τη σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Αλαφούζος θέλει να ξεκινήσει να αποπληρώνει τα χρέη που έχει ήδη υποσχεθεί, με την προϋπόθεση ότι ο Γιαννακόπουλος και το PAO Foundation αναλαμβάνουν από τώρα την ευθύνη.
Ο Γιαννακόπουλος από τη μεριά του, ισχυρίζεται πως είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι θα αναλάβει μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή από τον Μάιο του 2018. Εκεί ακριβώς επήλθε το «ναυάγιο» στις συνομιλίες, αφού στην παρούσα φάση ουδείς δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Θεωρητικά, ο Γιαννακόπουλος έχει κλείσει την πόρτα για περαιτέρω συζητήσεις και ο Αλαφούζος διαρρέει ότι δεν θα βάλει άλλα χρήματα. Μόνο που ακόμη δεν έχει μιλήσει επίσημα, για να γνωρίζουμε την ακριβή του άποψη.
Παρότι στην παρούσα φάση διαφαίνεται μεγάλο αδιέξοδο, οι περισσότεροι πιστεύουν πως οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες θα ξανακάτσουν σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μόνο που λύση θα βρεθεί αν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Το θέμα είναι ποιος θα τις κάνει, αφού αμφότεροι θεωρούν πως έχουν δίκιο. Ακόμη κι έτσι, υπάρχει η ελπίδα ότι θα τα βρουν κάπου στη μέση, κάπως θα επιμεριστούν τα έξοδα και ο Παναθηναϊκός θα βγάλει κουτσά-στραβά τη σεζόν, πριν περάσει στη νέα εποχή.
Αν, όμως, επικρατήσουν οι εγωισμοί και τα προσωπικά συμφέροντα, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.
Προς το παρόν οι δύο μεριές… τσακώνονται και για το ποσό που αναλογεί στην σεζόν 2017-18. Από την πλευρά Αλαφούζου λέγεται (όχι επίσημα) ότι τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι περισσότερα από 11-12 εκατομμύρια, ενώ η πλευρά Γιαννακόπουλου μιλά για 17.000.000 ευρώ συν άλλα 10 που αφορούν τις άμεσα απαιτητές δόσεις για τα χρωστούμενα των περασμένων ετών.
Σίγουρα δεν πρόκειται για… στραγάλια, αλλά για εκατομμύρια ευρώ, απλά δεν είναι τόσα πολλά για να χαλάσουν ένα τόσο μεγάλο deal που θα αποτελέσει την απαρχή ενός πολύ φιλόδοξου -και δαπανηρού- project.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Viral το video που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η βιωματική δράση της Kaizen Gaming και της AccessibALL στο Kaizen Campus ανέδειξε πώς η τεχνολογία και η καινοτομία μπορούν να κάνουν την εμπειρία του γηπέδου πραγματικά προσβάσιμη σε όλους
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας οδεύει ολοταχώς προς τέταρτη θητεία παρά τις έντονες αντιδράσεις
Τι δήλωσε ο Greek Freak για τον Αργεντινό θρύλο
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η ανάρτησή της στο Instagram
Προσπάθησε να το καταρρίψει ο Τόμας Τούχελ
Τι αποκάλυψε στην παρουσίασή του από την ομάδα της Φλόριντα
Τι αποκάλυψε στην παρουσίασή του από την ομάδα της Φλόριντα
Αναλυτικά οι αγώνες των Θεσσαλονικιών για το νέο πρωτάθλημα
Αναλυτικά οι αγώνες του «τριφυλλιού»
Αναλυτικά οι αγώνες των Πειραιωτών
Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Στο πλευρό του βρέθηκε και η σύντροφός του, Άσλιν Κάστρο
Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν έκανε καμία αναφορά στην προσωπική του απώλεια
Η Αμερικανίδα τενίστρια πήρε το εισιτήριο για τους «8» και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.