- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πλησιάζει η ώρα του Δ. Γιαννακόπουλου
Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του και πώς θα λειτουργήσει το PAO Foundation
Όλα δείχνουν πως οι προσπάθειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ηγηθεί ενός διοικητικού σχήματος στον Παναθηναϊκό, έχουν μπει στην τελική ευθεία.
Εδώ και μήνες συζητά με τον Γιάννη Αλαφούζο για να αναλάβει αυτός τις τύχες της ΠΑΕ και όχι μόνο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μέσα σε μερικές εβδομάδες θα ξέρουμε τα… τελικά αποτελέσματα.
Όπως έχει πει και στο παρελθόν, ο Γιαννακόπουλος οραματίζεται τη δημιουργία του PAO Foundation. Ενός φορέα που θα χρηματοδοτεί όλα τα τμήματα του συλλόγου. Η αλήθεια πως στο παρελθόν έχει αναζητήσει αρκετές φορές να βρει «συμπαίκτες» (από Κίνα και όχι μόνο), αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Στόχος του Γιαννακόπουλου είναι να βάλει χρήματα αυτός και άλλοι επιφανείς Παναθηναϊκοί, ώστε να δημιουργηθεί μία γερή οικονομική βάση. Από ‘κει και πέρα, θα ζητηθεί από τον απλό κόσμο της ομάδας να συνεισφέρει τον όβολό του, έτσι ώστε να μειωθούν τα χρέη στην ΠΑΕ, να αυξηθεί το μπάτζετ στο ποδοσφαιρικό τμήμα, να συντηρηθεί η ομάδα μπάσκετ και –κυρίως- να επαναλειτουργήσουν κανονικά τα τμήματα του Ερασιτέχνη, που βρίσκονται σε σημείο διάλυσης.
Αν θα τα καταφέρει, θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Βασικός στόχος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ δεν είναι απλά να βρει χρήματα για να τρέξει αυτός τον σύλλογο. Το πλέον μεγαλεπήβολο σχέδιό του είναι να συστεγάσει όλες τις ομάδες του «τριφυλλιού» στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, το οποίο είναι –εν πολλοίς- παρατημένο στην τύχη του.
Θέλει να το νοικιάσει για τα επόμενα 50 χρόνια και να δημιουργήσει εκεί μια «Παναθηναϊκή Πολιτεία», που θα φέρει επιπλέον έσοδα στον σύλλογο, αλλά και σε όσους επένδυσαν σε αυτόν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.