Αθλητισμος

Ένας Λουκάκου μας έλειπε (video, εικόνες)

Αν και καλύτερη η Εθνική, έχασε με 2-1 από το Βέλγιο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτή τη φορά, η απόδοση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ήταν αντιστρόφως ανάλογη με αυτή του ματς με την Εσθονία. Οι παίκτες του Σκίμπε είχαν πλάνο, μυαλό, όρεξη, διάθεση, αλλά δυστυχώς υπολείπονται σε ποιότητα από την πανάκριβη ομάδα του Βελγίου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΕΛΓΙΟ – ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚ. ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018 – 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να «πονάει» η ήττα με 2-1 μέσα στο Καραϊσκάκη, που πιθανότατα μας αφήνει εκτός διεκδίκησης μιας θέσης για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Διότι μετά το 4-0 της Βοσνίας επί του Γιβραλτάρ, βρισκόμαστε έναν βαθμό πίσω από τη χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του ομίλου.

Εμείς ταξιδεύουμε στην Κύπρο και κατόπιν υποδεχόμαστε το Γιβραλτάρ, σε δύο ματς που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Από ‘κει και πέρα, η Βοσνία παίζει εντός με το αδιάφορο Βέλγιο, που προκρίθηκε χθες ως πρώτο και στο τέλος πάει στην Εσθονία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΕΛΓΙΟ – ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚ. ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018 – 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Οι Βέλγοι σκόραραν δύο φορές, εκμεταλλευόμενοι και τις δύο ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Πρώτα με μακρινό σουτ του Φερτόνχεν και μετά με κεφαλιά του Λουκάκου, ο οποίος όπως και στο ματς του Βελγίου έδειξε πως μπορεί να σκοράρει με το παραμικρό. Ανάμεσα στα δύο γκολ των αντιπάλων μας, ισοφαρίσαμε με τον Κάρλος Ζέκα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έφτανε. Κάπως έτσι πληρώσαμε την απουσία του Μήτρογλου και την έλλειψη άλλου σέντερ φορ της προκοπής σε αυτή τη χώρα. Όχι μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά κυρίως στο 0-0 της Πέμπτης με την Εσθονία…