Αθλητισμος

Μεταγραφική «κοσμογονία»!

Αραούχο, Χίλιεμαρκ, Βιεϊρίνια και... Μιραλάς αναμένονται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369687-763870.jpg
EPA/PETER POWELL

Απομένουν περίπου 24 ώρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και οι ρυθμοί ποιυ ενισχύονται οι τέσσερις “μεγάλοι” του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι φρενήρεις, όπως ποτέ άλλοτε στα χρονικά.

Ο Ολυμπιακός δεν ακούγεται ιδιαίτερα μετά την πώληση του Ρέτσου, αλλά θεωρείται δεδομένο πως μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχει κλείσει 3-4 μεταγραφές. Λογικά θα πάρει δύο στόπερ (τον Ένγκελς από την Μπριζ και ίσως τον Αυστριακό Ντράγκοβιτς), ενώ μεγάλος του στόχος είναι ο εξτρέμ Κέβιν Μιραλάς!

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της ΑΕΚ, καθώς όλα δείχνουν πως ο Σέρχιο Αραούχο μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ώστε αύριο να υπογράψει το μονοετή δανεισμό του και... βλέπουμε. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική κίνηση για την “Ένωση”, μιας και ψήνεται και η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ από την Ιταλία!

Μετά την ανακοίνωση του Σιλά, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει άλλες δύο μεταγραφές. Για τη θέση του εξτρέμ, έτοιμος να υπογράψει είναι ο Γάλλος Μουνιέ από την Μπολόνια, ενώ θα αποκτηθεί και άλλος κεντρικός μέσος: Ο Σουηδός Χίλιεμαρκ της Τζένοα, ένας 25χρονος διεθνής που είναι πολύ καλή περίπτωση!

Τέλος, ούτε η διοίκηση του ΠΑΟΚ μένει με σταυρωμένα χέρια. Αφού έκλεισε ο Μαουρίτσιο, γίνονται κινήσεις για έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά κυρίως για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο 32χρονος Πορτογάλος, που μπορεί να παίξει τόσο δεξί μπακ όαο και εξτρέμ, αποτελεί διακαή πόθο για τους φίλους του ΠΑΟΚ, όμως είναι αρκετά ακριβός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ