Αθλητισμος

Νίκη-θρίλερ για Ολυμπιακό (video)

Επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Λαμίας, σε ένα ματς που όλοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369299-763019.jpg
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports

Φαίνεται πως η συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποσυντόνισε την ομάδα, που κόντεψε ν’ αφήσει δύο βαθμούς στη Λαμία. Φιλοξενούμενοι οι «ερυθρόλευκοι», αλλά το παιχνίδι κόντρα στους νεοφώτιστους έγινε στο Περιστέρι. Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη στο πρώτο μέρος (φωτογραφία), έκρινε την αναμέτρηση, αφού με αυτό το 1-0 ο Ολυμπιακός έκανε τη δεύτερη φετινή του στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμα ματς.

Θα πρέπει να το έχουμε ήδη συνηθίσει, αλλά κάθε αγωνιστική θα γίνεται κουβέντα για τους διαιτητές. Αυτή τη φορά δεν τίθεται ζήτημα για τη φάση που σκόραρε ο Ολυμπιακός, αλλά για κάποιες άλλες εξίσου κρίσιμες. Η Λαμία ζητά πέναλτι στο δεύτερο μέρος, ενώ οι νικητές διαμαρτύρονται για άδικη αποβολή του Μίλιτς, που τους ανάγκασε να παίξουν με παίκτη λιγότερο για 20 λεπτά.

Αγωνιστικά, η Λαμία ήταν ανώτερη (!), έκανε περισσότερες ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός πρέπει να νιώθει τυχερός που δεν έχασε βαθμούς.

Δείτε το πέναλτι - γκολ στο video:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Με Αυτά Μεγαλώσαμε με τον Παύλο Τουμπέκη | Big Brother 1
Podcast Με Αυτά Μεγαλώσαμε με τον Παύλο Τουμπέκη | Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Γιώργου Κατίδη

Οι δηλώσεις του ίδιου, του προπονητή του, της Original 21, μεταγενέστερες συνεντεύξεις του και το χρονογράφημα ενός γεγονότος που ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.