Αθλητισμος

«Δικέφαλες» ελπίδες στο Γιουρόπα Λιγκ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπορούν να περάσουν στους ομίλους, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368915-762475.jpg
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports

Αργά το βράδυ σήμερα θα μάθουμε και τις 48 ομάδες που θα απαρτίσουν τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ευχή όλων να υπάρχουν και τρεις ελληνικές ανάμεσά τους, αλλά αυτό το σενάριο είναι το πλέον απίθανο.

Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Έστερσουντ, μετά τη νίκη του με 3-1 στην Τούμπα. Με σοβαρότητα και προσοχή δεν θα κινδυνεύσει και θα περάσει στον επόμενο γύρο.

Η ΑΕΚ καλείται να κάνει μια φορά το καθήκον της, αφού στο παρελθόν πολλές φορές πήρε θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά αποκλείστηκε στην έδρα της. Το 0-0 που απέσπασε στο Μπριζ είναι αρκετά… πονηρό, αφού πρωταρχικός στόχος του «Δικεφάλου» θα είναι να μην δεχτεί γκολ. Για να περάσει, βέβαια, πρέπει να σκοράρει πάση θυσία, κάτι που δεν έχει κάνει στα πέντε  τελευταία ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός αναζητά ένα θαύμα για να ανατρέψει το εις βάρος του 3-2 από την Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας, καθώς όταν παίζουν στο «Σαν Μαμές» μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Ρεαλιστικός στόχος των «πράσινων» να μην… συντριβούν και να μην έχουν νέες απώλειες τραυματισμών, αφού έπεται αγώνας πρωταθλήματος και η ομάδα έχει ήδη χάσει έδαφος.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ

ΠΑΟΚ-ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ: 

ΜΠΡΙΖ-ΑΕΚ: 

ΠΑΟ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ