Αθλητισμος

Μήνυμα συμπαράστασης του ΠΑΟΚ για τον Νουρί (εικόνα)

Λίγες ώρες πριν από το φιλικό με τον Άγιαξ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363944-752800.jpg
@PAOK_FC

Ο ΠΑΟΚ έστειλε μέσω Twitter το δικό του ξεχωριστό μήνυμα συμπαράστασης στον Νουρί, τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του Αγιαξ που περνάει μια απίστευτη περιπέτεια η οποία έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική υφήλιο. 

Λίγες ώρες πριν από το προγραμματισμένο φιλικό ματς μεταξύ των δύο ομάδων που γίνεται στην Ολλανδία το Σάββατο ανέφερε: «Σήμερα δίνουμε μόνο ένα φιλικό παιχνίδι. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από το ποδόσφαιρο και όλοι υποστηρίζουμε τη μάχη που δίνει ο Νουρί».

Ο Αμπντελχάκ Νουρί κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός άλλου φιλικού αγώνα κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, στις 8 Ιουλίου. Στο 72ο λεπτό κάθισε σιγά σιγά στον έδαφος, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο έφθασε σε νοσοκομείο στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. Μία εβδομάδα αργότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουλίου, έγινε γνωστό ότι υποφέρει από σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη... 

Το απόγευμα της Παρασκευής χιλιάδες οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Ολλανδομαροκινού μέσου, θέλοντας να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του. Άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, ενώ ο πατέρας του βγήκε στον δρόμο και ευχαρίστησε, με δάκρυα στα μάτια, τους φιλάθλους για τη στήριξη. Την ίδια ώρα ο αδελφός του προσευχόταν στο παράθυρο του σπιτιού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ