Αθλητισμος

Διπλή ενίσχυση για ΠΑΟΚ (video)

Γύρισε ο Μακ, πήρε και τον τερματοφύλακα Ρέι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
362773-750639.jpg

Φέτος στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μην κάνουν πολλές μεταγραφές, όπως οι άλλες ομάδες του Big-4. Λίγες, προσεκτικές και καλές κινήσεις έχουν βάλει στόχο οι Θεσσαλονικείς, οι περισσότερες όμως να είναι πρώτης γραμμής.

Με αυτή τη λογική, επέστρεψε στην Τούμπα έπειτα από έναν χρόνο ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος επιθετικός, πουλήθηκε πέρυσι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει θέση βασικού, αν και κατέγραψε αρκετές συμμετοχές. 

Φαίνεται πως του έλειψε η ζωή στη Θεσσαλονίκη, οι Ρώσοι δεν καίγονταν να τον κρατήσουν κι έτσι, ο 26χρονος επέστρεψε ως δανεικός για να βοηθήσει στην επίθεση. Κι αν όλα πάνε καλά, του χρόνου θα αποκτηθεί με μεταγραφή.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι έτοιμος να κλείσει και τερματοφύλακα. Για μέρες ολόκληρές αμφιταλαντεύτηκε μεταξύ του φημισμένου Μεξικανού Οτσόα και του ανερχόμενου Αργεντινού Ρέι. 

Παρότι ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε τον Οτσόα, που διαθέτει και μεγαλύτερο όνομα, προτιμήθηκε ο 26χρονος Ρέι.

Καταρχάς, είναι έξι χρόνια μικρότερος από τον Μεξικανό, οι ετήσιες απολαβές του είναι χαμηλές (400.000 ευρώ τον χρόνο, αντί για 1,2 εκατομμύρια ευρώ), ενώ το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία για γκολκίπερ σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεται στον  προθάλαμο της εθνικής Αργεντινής, αυτομάτως του ανεβάζουν την τιμή του . 

Άρα, ο Σαββίδης δεν θα τσιγκουνευτεί το 1.500.000 ευρώ που πρέπει να δώσει στην ομάδα του (Γοδόι Κρουζ), ενώ τον Οτσόα θα τον έπαιρνε ως ελεύθερο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.