Αθλητισμος

Γουίμπλεντον: Πέρασε η Σάκκαρη, εγκατέλειψε ο Κύργιος

Ποδαρικό με ανάμεικτα συναισθήματα για τους Έλληνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
362015-749260.jpg
EPA/MARK R. CRISTINO

Με χαρακτηριστική άνεση, προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον η Μαρία Σάκκαρη, η οποία νίκησε με 2-0 σετ την Τσέχα Σινιάκοβα και συνεχίζει στον Όπεν τένις που άρχισε σήμερα στο Λονδίνο.

Δείχνοντας σε πάρα πολύ κατάσταση, η νεαρή αθλήτρια πήρε το πρώτο σετ με 6-3, ενώ στο δεύτερο, λαχτάρισε λίγο, διότι προηγήθηκε με 5-1, το σκορ μειώθηκε στο 5-4 πριν φτάσουμε στο τελικό 6-4 για την Ελληνίδα.

Νικ Κύργιος

Το σαββατοκύριακο, ο Νικ Κύργιος είχε δηλώσει πως μπορεί να κατακτήσει το τουρνουά, παρότι γνώριζε ότι ήταν τραυματίας. Αυτό το πρόβλημα στο ισχίο τον ανάγκασε να εγκαταλείψει από νωρίς τη διοργάνωση. Στον αγώνα με τον Γάλλο Ερμπέρ, αποχώρησε με το σκορ να είναι 2-0 σετ υπέρ του αντιπάλου κι αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποκλείεται στον πρώτο γύρο του λονδρέζικού Όπεν.

«Ήμουν στο 65% τις κατάστασής μου και δεν άντεξα παραπάνω. Ο γιατρός μου συνέστησε να μην αγωνιστώ, όμως το Γουίμπλεντον είναι το αγαπημένο μου τουρνουά και δεν μπορούσα να λείψω. Ίσως χρειαστεί να κάνω εγχείρηση τώρα. Θα δούμε», τόνισε ο Ελληνοαυστραλός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ