Αθλητισμος

Παντρεύεται ο οικοδεσπότης Πρίντεζης (video)

Με πρόταση γάμου ολοκληρώθηκε η διήμερη γιορτή μπάσκετ που έστησε στη Σύρο ο διεθνής μπασκετμπολίστας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361909-749117.jpg
Eurokinissi Sports

Όλος ο καλός κόσμος του μπάσκετ βρέθηκε το σαββατοκύριακο στη Σύρο, για το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που διοργάνωσε ο Γιώργος Πρίντεζης με την αρωγή χορηγών.

Στην Ερμούπολη έσπευσε πολύς κόσμος για να τιμήσει με την παρουσία του ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού αθλητισμού, ενώ και ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες στο γήπεδο που στήθηκε στο δημαρχείο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Μπουρούσης, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, αλλά και Κάιλ Χάινς, Σλούκας, Μπογκντάνοβιτς ήταν μερικά από τ’ αστέρια που βρέθηκαν στο νησί, ενώ τη μεγαλύτερη αποθέωση γνώρισε η αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ, Εβίνα Μάλτση, που αγωνίστηκε με την ομάδα του Πρίντεζη.

Την Κυριακή, που έγιναν οι τελικοί, κατέφτασε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης (κάνει διακοπές στην Πάρο), αλλά και ο προπονητής Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μετά το τέλος των αγώνων, ακολούθησε γλέντι στην παραλία, όπου ο Πρίντεζης όχι μόνο τραγούδησε (εντελώς φάλτσα), αλλά έκανε και πρόταση γάμου στην καλή του Στέλλα, η οποία αιφνιδιάστηκε, όμως απάντησε θετικά. Το σκηνικό έγινε μπροστά σε φίλους, συγγενείς και δημοσιογράφους, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να της λέει «Αν πεις όχι, τη γαμ…»!

Κι αφού όλα πήγαν καλά, ο Πρίντεζης δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που η ομάδα του ηττήθηκε στον τελικό, με τον ίδιο να αστοχεί σε δύο τρίποντα στο τέλος.

Μοναδικό μελανό σημείο της διήμερης γιορτής, ο τσακωμός ανάμεσα σε Αγραβάνη και Καββαδά. Μονομάχησαν για ένα ριμπάουντ και λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια. Μάλιστα και σε δηλώσεις τους στην τηλεόραση μετά το συμβάν, έδειξαν να μην το αφήνουν να περάσει στο ντούκου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ