Αθλητισμος

Παίκτες ακούμε και παίκτες δεν βλέπουμε...

Καθυστερεί τραγικά η ενίσχυση του Ολυμπιακού ενόψει του Τσάμπιονς Λιγκ

Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σκάρτες 25 μέρες έμειναν για να μπει ο Ολυμπιακός στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ κι ακόμη δεν έχει κάνει ούτε μία μεταγραφή πρώτης γραμμής. Εδώ και μέρες τα ίδια ονόματα παίζουν στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως «οι παίκτες είναι κοντά σε συμφωνία», όμως ως τώρα κανείς δεν έχει έρθει.

Διακαής πόθος του προπονητή Μπέσνικ Χάσι είναι ο κεντρικός μέσος Οτζίτζα Οφόε. Η Λέγκια Βαρσοβίας δεν μένει ικανοποιημένη από τις προσφορές του Ολυμπιακού, ο οποίος δίνει ως και 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνοντας μια παρένθεση, αξίζει να αναφερθεί πως όλες οι ομάδες γνωρίζουν την οικονομική επιφάνεια του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τη γενικότερη «υγεία» που έχει ο Ολυμπιακός στο ταμείο του, οπότε δεν υπάρχει κάποια διατεθειμένη να ξεπουλήσει έναν παίκτη όσο κι αν θέλει ο ίδιος να έρθει στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Για τη θέση του εξτρέμ υπάρχει ο ιδιόρρυθμος, αλλά βιρτουόζος, Καρσελά, τον οποίον η Γρανάδα θέλει να παραχωρήσει, αρκεί βέβαια να βγάλει αρκετά χρήματα. Κι αυτή η περίπτωση παρουσιάζεται προχωρημένη, όμως ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία. Έτσι, οι Πειραιώτες εξετάζουν κι άλλες λύσεις, σαν του Ιταλού Τσέρτσι, που –όχι πολύ παλιά− πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 20.000.000 ευρώ, μα απέτυχε παταγωδώς.

Για τον σέντερ φορ, φαβορί είναι ο Εμενίκε της Φενέρμπαχτσε, η οποία ξεκαθάρισε χθες ότι δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Μοιάζει κι αυτός εύκολος στόχος αρκεί ο Ολυμπιακός να πληρώσει, όπως πρέπει να κάνει και για τις άλλες περιπτώσεις  παικτών που βρίσκονται στο προσκήνιο.

Είθισται στις μεταγραφές, όσο περνάει ο καιρός τόσο να πέφτουν οι τιμές, ειδικά αφού μπει ο Αύγουστος. Όμως, τώρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν αν θέλουν να αποφύγουν το περσινό κάζο με τον πρόωρο αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπέερ Σεβά.