Αθλητισμος

Υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός

Παραιτήθηκε ο Λυμπερόπουλος, έξαλλος ο κόσμος από το χάος που δημιούργησε ο Αλαφούζος

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360415-746629.jpg
Eurokinissi/ICONPRESS

Την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπέβαλε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Οι κακοί χειρισμοί στην υπόθεση Μπεργκ, η μη πληρωμή παικτών, προπονητών, υπαλλήλων, η αδυναμία να δοθεί μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν που για το «τριφύλλι» ξεκινά τη Δευτέρα και κυρίως η… εξαφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου που δε δίνει καμία ικμάδα ελπίδας για το μέλλον, ώθησαν τον Μεσσήνιο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή σε αυτή την απόφαση.

Πέρα από τον Μπεργκ, λέγεται πως και άλλοι παίκτες μπορεί να κάνουν προσφυγή και ουσιαστικά να τινάξουν στον αέρα τον ιστορικό σύλλογο. Υποτίθεται πως γίνεται προσπάθεια να εξοφληθούν οι πάντες ως τις 30 Ιουνίου και μετά… βλέπουμε για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι εξοργισμένος, βλέποντας τον Αλαφούζο να στέλνει το καράβι στα βράχια και ήδη μια μικρή μερίδα οπαδών πήγε πριν από λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι οπαδοί επιτέθηκαν φραστικά στον αντιπρόεδρο Χρήστο Παναγόπουλο (άνθρωπο του Αλαφούζου), πέταξαν καφέδες, έσπασαν μια τζαμαρία και ετοιμάζονται για περαιτέρω κινητοποιήσεις. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ