- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Αθήνα περιμένει τους Antetokounbros
Όλα έτοιμα για το μεγάλο πάρτι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ
Οι 20.000 άνθρωποι που θα προλάβουν να βρουν θέση στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον αγώνα των Antetokounbros με την Εθνική του 2005, απλά θα είναι πιο τυχεροί από τους υπόλοιπους.
Διότι στη γιορτή που θα στηθεί την Κυριακή από νωρίς το πρωί, μπορούν να συμμετέχουν όλοι.
Από τις 10 το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα διεξαχθεί τουρνουά 3 on 3, με τις ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό να έχουν τη χαρά να ενισχυθούν με δύο παίκτες. Η μία θα πάρει τον Γιάννη και η άλλη τον Θανάση Αντετοκούνμπο.
Στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει ένα meet & greet με τα δύο αδέρφια, για μικρούς και μεγάλους, ενώ στις 7 θα γίνει το τζάμπολ του φιλικού αγώνα. Η ομάδα των Αντετοκούνμπο έκανε και μια… μεταγραφή, αφού θα έχει στο ρόστερ της τον Κάιλ Χάινς, παλιό παίκτη του Ολυμπιακού που τώρα παίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Πίσω από τη συμφωνία αυτή δεν υπήρχαν… παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις. Ο Αμερικανός ρώτησε στο Twitter (κάτω από την ανάρτηση που διαφήμιζε το event) αν μπορεί να κάνει το… ball boy, μιας και βρίσκεται σε διακοπές στην Ελλάδα και ο Θανάσης του απάντησε πως… προσλαμβάνεται ως βασικός σέντερ.
Από την Εθνική του Παναγιώτη Γιαννάκη, θα είναι σίγουρα οι εννιά που αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν προσθήκες. Ο Βασίλης Σπανούλης αποκλείεται να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ, όμως ίσως υπάρξει διαφορετική εξέλιξη για τους Φώτση και Μπουρούση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχασε την ευκαιρία για κορυφή ο «Δικέφαλος»
Το σύνολο του Παναγιώτη Χριστοφιλέα πήρε ένα τεράστιο τρίποντο απέναντι στον «Δικέφαλο»
Έρευνα της FIFPRO σε 800 παίκτριες αποκαλύπτει οικονομικές πιέσεις, προβλήματα ψυχικής υγείας και μεγάλες ανισότητες
Και μάλιστα με ανατροπή
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Είχε επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες
Την Δευτέρα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ
Με 10 παίχτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι ερυθρόλευκοι, πρώτη ήττα για το «τριφύλλι»
Η South Melbourne κατέκτησε το Κύπελλο Αυστραλίας - Φοβερές εικόνες από τη Μελβούρνη
Ο Μαροκινός επιθετικός υπέστη κάταγμα κνήμης στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο
Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε η ομάδα του Μαρέσκα
Παρά την καταρρακτώδη βροχή και τις αντίξοες συνθήκες
Η νέα διάκριση του «Στεφ»
Οι δύο ομάδες είχαν τρομερή ευστοχία έξω από τη γραμμή των 6.75μ
Ο Αργεντινός σταρ έφτασε τα 934 γκολ καριέρας
Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη τρεις αγώνες
Ρέλβας, Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς οι σκόρερ από τρία κόρνερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.