Αθλητισμος

Ο Μάντζαρης παραμένει στον Ολυμπιακό - Η οργισμένη αντίδραση Γιαννακόπουλου

Κι ας είχε «δώσει τα χέρια» με τον Παναθηναϊκό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359426-744764.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. 

Μέχρι χθες ξέραμε πως ο διεθνής γκαρντ είχε μια πρόταση ή έστω ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά προτίμησε να μην αλλάξει περιβάλλον. Αυτό άλλωστε είχε γίνει και το 2014. Ως εδώ, όλα φυσιολογικά. 

Μόλις οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Μάντζαρη, όμως, άρχισαν τα... όργανα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του παίκτη με τον ατζέντη του, λέγοντας: «Τα παντελόνια είναι για να τα φοράνε άντρες. Εσύ κι ο ατζέντης σου Βαγγελάκη θα έπρεπε να φοράτε φουστίτσες». 

Τα παντελονια ειναι για να τα φορανε αντρες ... εσυ βαγγελακη και ο ατζεντης σου ουτε σορτσακι δεν θα επρεπε να φορατε ...φουστιτσες μονο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις Ιούν 16, 2017, 8:07πμ PDT

Τι ακριβώς είχε συμβεί; Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε διαδικτυακώς στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο Μάντζαρης είχε συμφωνήσει με το «τριφύλλι». Λέγεται ότι ο ατζέντης του είχε κάνει αρκετά ραντεβού με τη διοίκηση του ΠΑΟ κατά τη διάρκεια των τελικών (!), ενώ λίγα λεπτά πριν φτάσει στα γραφεία των Αγγελόπουλων, ο Έλληνας γκαρντ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Πασκουάλ! 

Εν τέλει άλλαξε γνώμη και παρέμεινε στον Ολυμπιακό, κάνοντας έξαλλο τον Γιαννακόπουλου. Στην εφημερίδα "Πράσινη" ο σημερινός τίτλος είναι Κλασικός Γαύρος και αναφέρεται στον Μάντζαρη και σε όλο το στόρι των τελευταίων ημερών. 

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως από μικρός ο Μάντζαρης είναι Παναθηναϊκός. Μάλιστα, το 2011 είχε πάει στη Βαρκελώνη για να δει από κοντά το έκτο Ευρωπαϊκό του «τριφυλλιού», βρισκόμενος στην κερκίδα, φορώντας και μπλουζάκι της ομάδας. Λίγους μήνες μετά, πήγε στον Ολυμπιακό... 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ