Αθλητισμος

Ο Πρίντεζης με τον «πράσινο» πιτσιρικά και η καταγγελία για τον Σπανούλη (video)

ΟΙ δυο όψεις του αθλητισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358151-741914.jpg

Ο τέταρτος τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ ήταν και ο πιο χαλαρός απ' όλους. Ο Παναθηναϊκός νίκησε ευκολα τον Ολυμπιακό με 71-58 και η ηρεμία επικράτησε τόσο στις εξέδρες όσο και στις δηλώσεις πρωταγωνιστών και παραγόντων. Κανείς δεν μίλησε για διαιτησία. Οι μεν νικητές πήραν ψυχολογική ένεση ενόψει του πέμπτου τελικού, οι δε χαμένοι σταθηκαν στα λάθη τους. 

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα: 

Η πιο όμορφη εικόνα τραβήχτηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, όπου ένας μικρός φίλος του Παναθηναϊκού βγήκε φωτογραφία με τον χαμογελαστό Γιώργο Πρίντεζη, σε μια σκηνή που θα πρέπει να βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα και να μην αποτελεί εξαίρεση.

Αντίθετα, η "πράσινη" ΚΑΕ κατήγγειλε τον Βασίλη Σπανούλη για ρατσιστική επίθεση στον Τζέιμς Γκιστ. Οι δυο τους είχαν μια λεκτική διένεξη κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον ΠΑΟ να ισχυρίζεται πως ο Σπανούλης είπε στον Αμερικανό "είσαι πίθηκος" (You are ape). Αντίθετα, από τον Ολυμπιακό λένε πως του είπε "εσύ κι εγώ" (you and me) ανάμεσα σε άλλα λόγια. Από το βίντεο δεν φαίνεται καθαρά τι ακριβώς λέει ο Σπανούλης. 

Αποκτήστε δική σας γνώμη:

Όπως και να ΄χει, τα νεύρα του αρχηγού του Ολυμπιακού ήταν πολλά. Το παιχνίδι δεν του βγήκε, έκανε πολλά λάθη, ενώ όταν σφυρίχτηκαν βήματα εναντίον του έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος και μάλιστα είχε έντονο διάλογο με τον Νίκο Παππά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ