Αθλητισμος

Ανεβάζει τους τόνους ο Παναθηναϊκός

Ανακοινώσεις και επιθετικά ποστ στα social media, ενόψει του τέταρτου τελικού μπάσκετ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έντονα παράπονα έχει ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησία του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό. Μπορεί οι παίκτες και ο Τσάβι Πασκουάλ να ασχολήθηκαν με τα δικά τους λάθη, που οδήγησαν στην ήττα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως υπήρχαν και φάσεις που οι πράσινοι δικαιούνταν να φωνάζουν.

Από το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανεβάζει συνεχώς posts στο instagram, όπου αναφέρει: «Πέρυσι μας το κλέψατε με τον Βηματούλη (σ.σ. Σπανούλης). Φέτος ή εμείς ή κανείς». «Ποτέ δεν θα πετάξουμε πετραδάκι πρώτοι, αλλά πάντα θα απαντάμε ισοπεδωτικά! 2-3 με κάθε τρόπο» και «Αν δεν υπάρξει κράτος, θα υπάρξει το κράτος του ΟΑΚΑ»...

Όλες αυτές οι ατάκες έχουν δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει του τέταρτου ματς που θα γίνει την Πέμπτη στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο. Επίσης, ο αθλητικός δικαστής θα αποφανθεί για πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού, πριν από το Game 4.

Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε και ανακοίνωση που τα «χώνει» στους διαιτητές Σχινά, Καρακατσούνη, χαρακτηρίζει τον ΟΣΦΠ ομάδα του δημοσίου, ενώ θεωρεί πως οι οπαδοί του ξεφτιλίζουν το άθλημα με τη συμπεριφορά τους.