Αθλητισμος

Υπόκλιση και αποθέωση για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Έξαλλοι και ολονύκτιοι πανηγυρισμοί σε Κάρντιφ και Ισπανία (video) 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357447-740618.jpg
EPA/PETER POWELL

Είναι λίγο ανώφελο να επιχειρήσουμε να αποτυπώσουμε το μεγαλείο της Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Δώδεκα κερδισμένα Πρωταθλητριών Τσάμπιονς Λιγκ, τα έξι την τελευταία εικοσαετία, 3-4 εσχάτως και φυσικά δύο κερδισμένα σερί.

Πιο ταιριαστό όνομα δεν θα μπορούσε να διαλέξει αυτή η ομάδα: Βασίλισσα.

Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι μετά το τέλος του ματς. Ο Σέρχιο Ράμος σήκωσε σαν αρχηγός την κούπα με τα αυτιά, η οποία πέρασε από τα χέρια όλων των παικτών. Το κλίμα δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο, παρά πανηγυρικό.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριξε πως «δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, όπως λέει ο πρόεδρος και το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά». Ο Γάλλος βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ως πρώτος προπονητής μόλις 512 μέρες και σε αυτό το διάστημα έχει πάρει δύο Τσάμπιονς Λιγκ!

O Ρονάλντο δήλωσε ότι «δεν θα σταματήσουμε εδώ», κι αν λάβουμε υπόψιν μας τις μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζει η πρωταθλήτρια Ευρώπης, δεν θα ήταν υπερβολή αν τη χρίζαμε από τώρα φαβορί και για την επόμενη χρονιά. 

Η έδρα της Ρεάλ θα γεμίσει κι απόψε το βράδυ, 11 ώρα Ελλάδος, αφού εκεί θα γίνει η υποδοχή των θριαμβευτών. Για πρώτη φορά, οι Μαδριλένοι δεν θα γιορτάσουν έναν τίτλο στο άγαλμα της Κυβέλης, προφανώς για τον φόβο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.

Σημεία των καιρών δυστυχώς...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ