Αθλητισμος

Ξανά μπάχαλο ο μπασκετικός Παναθηναϊκός

Ο Δ. Γιαννακόπουλος αποκάλυψε προ πενταετίας προσωπικές συζητήσεις με τον Ομπράντοβιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355727-737184.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Έπειτα από έξι χρόνια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέκτησε και πάλι μια Ευρωλίγκα, οπότε στην κοινή γνώμη επέστρεψε η κουβέντα αν θα μπορούσε να μείνει στον Παναθηναϊκό το 2012, τι θα πετύχαινε αν το έπραττε και κυρίως γιατί έφυγε τότε. 

Χθες, το αθλητικό σάιτ Sdna κατάφερε και εξασφάλισε ένα live chat του προπονητή της Φενέρμπαχτσε με τους αναγνώστες του. Στην ερώτηση αν έφυγε από το τριφύλλι λόγω του χαμηλού μπάτζετ, ο Ζοτς απάντησε αρνητικά, δίχως όμως να κατονομάσει τον λόγο της αποχώρησής του. 

Λίγο μετά, το newsbomb, σάιτ συμφερόντων Γιαννακόπουλου δημοσίευσε μια σχεδόν δεκάλεπτη ηχογραφημένη συνομιλία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ, τον Ομπράντοβιτς, τον τότε βοηθό Δημήτρη Ιτούδη και τον μάνατζερ της ομάδας, Μάνο Παπαδόπουλο. 

Εκεί γίνεται κατανοητό πως ο Σέρβος προπονητής θεωρεί ότι ο προϋπολογισμός είναι χαμηλός, αλλά από ένα τόσο μικρό απόσπασμα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για μια κουβέντα που λογικά κράτησε ώρες. 

Πάντως, το θέμα δεν είναι για ποιον λόγο έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Άλλωστε, πρόκειται πια για... παλιά ξινά σταφύλια. 

Το θέμα είναι πώς γίνεται ένας ιδιοκτήτης ομάδας να δημοσιοποιεί -έστω και μετά από τόσον καιρό- μια ιδιωτική συζήτηση και μάλιστα για ένα τόσο λεπτό θέμα. Αν προσθέσουμε και το πρόσφατο περιστατικό με το πούλμαν, είναι απορίας άξιον πώς ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει στο μέλλον να προσελκύσει «μεγάλους» παίκτες και προπονητές, όσα λεφτά κι αν μπορέσει να δώσει. 

Στα social media επίκειται νέος «πράσινος» διχασμός, καθώς οι περισσότεροι κατέκριναν την κίνηση του Γιαννακόπουλου, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που τον υποστηρίζουν. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ