Αθλητισμος

Πανηγυρισμοί στην Κωνσταντινούπολη, κατήφεια στον Ολυμπιακό

Κάποιοι στους ερυθρόλευκους αποδίδουν την ήττα στην έδρα του τελικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355339-736481.jpg
EPA/TOLGA BOZOGLU

Μετά τη μεγάλη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας ήταν λογικό κι αναμενόμενο να ξεσπάσουν πανηγυρισμοί σε διάφορα μέρη της Κωνσταντινούπολης. Χιλιάδες φίλοι των Τούρκων βγήκαν στους δρόμους δίνοντας χρώμα σε μια πόλη που τους τελευταίους έχει χάσει τη ζωντάνια της. 

Στο «Σινάν Ερντέμ» είχαμε τη συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και των αδερφών Αγγελόπουλων, με την αμοιβαία ανταλλαγή συγχαρητηρίων, ενώ σε επίπεδο δηλώσεων ακούστηκαν αρκετά ενδιαφέρουσες ατάκες. 

Ο Κώστας Σλούκας, έπειτα από σχετική ερώτηση, είπε πως «εσείς θα κρίνετε αν πρέπει να μετανιώσω που άφησα τον Ολυμπιακό για τη Φενέρ. Τι λέτε;» μια απάντηση με αιχμές προς συγκεκριμένους αποδέκτες, ενώ ο MVP του φάιναλ φορ Εκπε Ούντο, είπε ότι «θέλαμε να πάρουμε το τρόπαιο, όποιον κι αν είχαμε αντίπαλο. Θα έδινα τα πάντα ακόμη κι αν έπαιζα κόντρα στη μάνα μου»! 

Στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Πρίντεζης νιώθει υπεύθυνος για την ήττα, λόγω της κακής του εμφάνισης, ενώ οι Αγγελόπουλοι δήλωσαν: «Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν μας προκαλεί θαυμασμό. Σχεδόν όλα τα εισιτήρια τα είχε η γηπεδούχος ομάδα. Του χρόνου στο Βελιγράδι δεν θα είναι έτσι. Μακάρι να γίνει κι ένα φάιναλ φορ στην Αθήνα κι ας είναι και στο ΟΑΚΑ. Παρ' όλα αυτά δεν αλλάζει ότι είμαστε η κορυφαία ομάδα της τελευταίας 9ετίας».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Βασίλης Σπανούλης υποστήριξε: «Αν παίζαμε στο ΣΕΦ φανταστείτε τι ενέργεια θα μας έδινε ο κόσμος». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ