Αθλητισμος

Η παραμονή τον... έβγαλε από τα ρούχα του (video)

Τρομερά πανηγύρια στο Αμβούργο με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να μένει ημίγυμνος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355297-736408.jpg
EPA/CLEMENS BILAN

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Αμβούργο έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Η ιστορική ομάδα, που το 1983 κατέκτησε στην Αθήνα το Κύπελλο Πρωταθλητριών στο ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνει καλά, όμως πάντα βρίσκει τον τρόπο να παραμένει ο μοναδικός σύλλογος στη Γερμανία που δεν έχει υποβιβαστεί από την Μπουντεσλίγκα. 

Το Σάββατο, κόντεψε να κάνει καρδιακούς τους φιλάθλους του, καθώς στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Βόλφσμπουργκ ήθελε μόνο νίκη για ν' αποφύγει τα μπαράζ, αφού με ισοπαλία θα σωζόταν η ομάδα των "Λύκων". 

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο ξεκίνημα, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν. Το Αμβούργο ισοφάρισε, όμως η ώρα περνούσε. Στο 86ο λεπτό παίχτηκε το τελευταίο χαρτί των γηπεδούχων. Ενας άσημος 21χρονος, ο Λούκας Βάλντσμιντ μπήκε κι αυτός μήπως βοηθήσει. Δύο λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ για το 2-1, που έσωσε και πάλι το Αμβούργο. 

To σφύριγμα της λήξης ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Χιλιάδες κόσμου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου παρέμεινε για ώρα, ενώ και στα αποδυτήρια έγινε πανδαιμόνιο, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να εμφανίζεται πανηγυρίζοντας μόνο με το εσώρουχο! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ