Αθλητισμος

Οριστική διακοπή στη Λεωφόρο!

Τι λέει ο γιατρός του αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354786-735409.jpg

Μια σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, έφερε αναταραχή και “οδήγησε” έναν χούλιγκαν να πετάξει ένα κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, μεταφέρθηκε στ' αποδυτήρια κι αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. 

Επειτα από διαβουλεύσεις που κράτησαν πάνω από μία ώρα, ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε να διακόψει το ματς, ενώ οι “πράσινοι” προηγούνταν με 1-0 στο 53ο λεπτό. 

Σϋμφωνα με τον κανονισμό, το “τριφύλλι” θα χάσει το ματς στα χαρτιά και θα υποστεί κι άλλες κυρώσεις, όπως -3 στα τρέχοντα πλέι οφ, –2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα και 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. 

Στην κανονική ροή του ματς, κόκκινη κάρτα είδαν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος (ΠΑΟ) και Ουάρντα (ΠΑΟΚ), ενώ από τη σύρραξη που ήταν η αφορμή για τη διακοπή, αποβλήθηκαν οι Κουλιμπαλί και Σάκχοφ. 

Τι λέει ο γιατρός του αγώνα

Για "επιφανειακή εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής" του Βλάνταν Ιβιτς μίλησε ο γιατρός του αγώνα ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να το αξιοποιήσει στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι ο τραυματισμός του προπονητή του ΠΑΟΚ δεν ήταν σοβαρός, διεκδικώντας την επανάληψη του αγώνα.

Οι πράσινοι υποστηρίζουν ότι ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε επειδή το επιδίωξε ο ΠΑΟΚ μεταφέροντας τον Ιβιτς στο νοσοκομείο ώστε να μείνει η ομάδα χωρίς προπονητή. 

Μετά την διακοπή του αγώνα ο Παναθηναϊκός εκτός του ότι κινδυνεύει να χάσει το ματς με 3-0 απειλείται με αφαίρεση 3 βαθμών από τα φετινά πλέι οφ και 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, ενώ θα είναι υποχρεωμένος να παίξει κεκλεισμένων  των θυρών σε δύο αγώνες. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ