Αθλητισμος

Σκηνικά απείρου κάλλους στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο

Μήπως είναι η candid camera; 

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ΑΕΚ (και ο Πλατανιάς) μιλούν για επεισόδια στα παιχνίδια τους στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός, που κινδυνεύει με τιμωρία, διαψεύδει τα πάντα, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει μήπως και στεφθεί πρωταθλητής. 

Το σίριαλ είναι γνωστό εδώ και μέρες, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και... σασπένς, μα η αλήθεια είναι πως μόνο οι κάμερες του κυκλώματος ασφαλείας θα μπορούσαν να αποσαφηνίσουν την πραγματικότητα. 

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κ. Σιμιτζόγλου έχει ζητήσει το υλικό από την αστυνομία, μόνο που όλα δείχνουν πως αυτό δεν υπάρχει. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ισχυρίζεται πως το υλικό σβήστηκε δύο μέρες μετά το ματς με την ΑΕΚ, μόνο που ο νόμος αναφέρει ότι οι κασέτες θα πρέπει να βρίσκονται υπό τον έλεγχο της αστυνομίας και να μην σβήνονται για τρεις μήνες. 

Αν αποδειχθεί παρατυπία, οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν με περαιτέρω τιμωρία, αν και θα μπορούσαν να τη γλιτώσουν. Διότι αν ισχύουν όλα όσα ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους, τότε το οπτικό υλικό θα τους δικαίωνε. Αλλά πιθανότατα αυτό δεν θα βρεθεί ποτέ, αφού το έσβησαν οι ίδιοι... 

Η απόφαση για όσα συνέβησαν μετά το ματς με την ΑΕΚ, ίσως ανακοινωθεί και σήμερα...