Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός που προσπαθεί να γίνει ενωμένος

Δήλωση σύμπνοιας από τον Δ. Γιαννακόπουλο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μέχρι στιγμής τα δεδομένα ήταν τα εξής: Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την ΠΑΕ επιθυμούσε να κάνει γήπεδο στο Γουδή, έπειτα από πρόταση της κυβέρνησης, εν αντιθέσει με το project του μπασκετικού ΠΑΟ, που προέβλεπε μια "πράσινη" πολιτεία στο ΟΑΚΑ. 

Εν μέσω φημών για συναντήσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκου με διάφορα κυβερνητικά στελέχη, ήρθε χθες η τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου πως η ΠΑΕ στηρίζει αυτό το πλάνο. 

Ο Γιαννακόπουλος, που ήδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον ν' αναλάβει οικονομικά τον Ερασιτέχνη, που και χρέη και αγωνιστικές αποτυχίες μετρά, πριν από λίγο δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να συμπορευτεί με τους υπόλοιπους για το καλό του συλλόγου. 

Επανέλαβε πως ως τον Ιούνιο είναι έτοιμος να συνεισφέρει οικονομικά για όλα τα τμήματα και παράλληλα άφησε παραθυράκι για το Γουδή, αναφέροντας:

"Η εκτόξευση του Παναθηναϊκού μπορεί να υπάρξει μόνο με τη συστέγαση όλων των τμημάτων.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι το πλέον ταλαιπωρημένο και προτείνω να είναι η ΠΑΕ στη θέση του οδηγού για την επιλογή της τοποθεσίας". 

Αυτή τη στιγμή, η ΠΑΕ ψηφίζει Γουδή, αν και στην Ελλάδα η δημιουργία ενός γηπέδου αντιμετωπίζεται κάπως σαν αρρώστια. 

Είτε από την εκάστοτε αντιπολίτευση, είτε από διάφορους "αγανακτισμένους-συνειδητοποιημένους" πολίτες, που ενδιαφέρονται μόνο για κορμοράνους και για στρέμματα πράσινου που δεν χρησιμοποιούν ποτέ.