Αθλητισμος

Δύο Έλληνες δεν χωράνε

Κουφός και Παπαγιάννης παίζουν εναλλάξ στο Σακραμέντο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η σεζόν έχει τελειώσει ουσιαστικά για τους Σακραμέντο Κινγκς, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ. Τα ματς που υπολείπονται αποτελούν τυπική διαδικασία και ευκαιρία για να γίνουν δοκιμές. 

Σε αυτό το πλαίσιο, παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Παπαγιάννης και όλα δείχνουν πως ικανοποιεί τους προπονητές του. Αυτό που διαπιστώνει κάποιος, όμως, είναι ότι ο Έλληνας σέντερ δεν παίζει ποτέ μαζί με τον Κώστα Κουφό. Όχι στην ίδια πεντάδα, αλλά στο ίδιο ματς. Στους τελευταίους πέντε αγώνες των Κινγκς, ο Παπαγιάννης έχει τέσσερις συμμετοχές και ο Κουφός μόλις μία, σε αναμέτρηση που δεν χρησιμοποιήθηκε ο συμπατριώτης του! 

Ίσως αυτό να σημαίνει πως το Σακραμέντο δεν θέλει δύο λευκούς σέντερ με αρκετά κοινά στοιχεία, κι αυτό πιθανολογείται πως θα φέρει εξελίξεις το καλοκαίρι. Πάντως, ο Κουφός με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία του στο ΝΒΑ θα βρει πιο εύκολα, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Κινγκς. 

Χθες, οι "βασιλιάδες" ηττήθηκαν με το βαρύ 117-89 στη Νεά Ορλεάνη, αλλά ο Παπαγιάννης έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση με 11 πόντους.