Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο έτοιμος για πλέι οφ!

Νέα νίκη για τους Μπακς και σημαντικές ελπίδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οτινάναι: Τύποι ανθρώπων που βλέπουν survivor

Παρά τις σημαντικές απουσίες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν βαλθεί να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Χθες, τα "ελάφια" νίκησαν με 99-85 τους Ιντιάνα Πέισερς, ανεβάζοντας την απόδοσή τους κατακόρυφα στο δεύτερο μέρος, όπως συνηθίζουν στα τελευταία παιχνίδια. 

Ο Γιάννης πέτυχε 21 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ κι έκανε άλλα τόσα κλεψίματα, σε μια... χαλαρή βραδιά για τα δικά του -βέβαια- δυσθεώρητα δεδομένα. 

Με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος να έχει μπει στην τελική ευθεία, αξίζει να δούμε τη βαθμολογία. Από την Ανατολική Περιφέρεια 8 στις 15 ομάδες θα παίξουν στα πλέι οφ. Για τις πρώτες πέντε δεν τίθεται ζήτημα. Εμάς μας νοιάζει από την 6η θέση και κάτω. 

Εκεί συναντάμε τους Πέισερς με ρεκόρ νικών-ηττών 33-32. Ακολουθούν οι Πίστονς με 32-33 και στην όγδοη προνομιούχο θέση είναι από τα ξημερώματα οι Μπακς με 31-33. Ακριβώς από κάτω τους καιροφυλακτούν οι Μπουλς και οι Χιτ με 31-34. Το Σικάγο έχει αποδυναμωθεί και μάλλον έχει παρατήσει τη χρονιά, αντίθετα όμως το Μαϊάμι είναι φορμαρισμένο. 

Η σεζόν τελειώνει όταν όλες οι ομάδες δώσουν 82 παιχνίδια, άρα υπολείπονται 17-18 για την καθεμιά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ