Αθλητισμος

Του βγήκε το μάτι σε διεκδίκηση ριμπάουντ (video)

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε αγώνα μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338410-703874.jpg

Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στη Νέα Ζηλανδία, ένας μπασκετμπολίστας δηλώνει πλέον πως «τα πηγαίνει αρκετά καλά, αν αναλογιστεί κανείς τη κατάσταση», ύστερα από έναν αγώνα μπάσκετ στον οποίο το ένα μάτι του πετάχτηκε έξω στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Akil Mitchell, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα Breakers της Νέας Ζηλανδίας, βρισκόταν στο Όκλαντ για έναν αυστραλιανό NBL μπασκετικό αγώνα, όταν και συνέβη το περιστατικό. Ένας αντίπαλός του, κατά λάθος, αποκόλλησε το βoλβό του ματιού του Akil.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας έπεσε στο έδαφος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Ζηλανδίας: «Με την παλάμη του χεριού μου ένιωσα το βολβό του ματιού μου στην άκρη του προσώπου μου».

Ωστόσο, ο ίδιος επισημαίνει πως «ακόμα μπορούσε να δει έξω από το μάτι του».

«Θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου, ω ρε φίλε, αυτό είναι κακό…» είπε σχετικά. Ο 24χρονος θυμάται να ακούει τους παρευρισκομένους να έχουν φρικάρει, φοβούμενοι μήπως χάσει το μάτι του, κάτι που θα τερμάτιζε την καριέρα του.

Όπως ο ίδιος διευκρινίζει, «μόλις πήρα το ασθενοφόρο, μού έριξαν ένα μικρό φάρμακο για τον πόνο και μερικές σταγόνες φυσιολογικού ορού στο μάτι μου, το οποίο ένιωσα να γλιστράει πάλι πίσω στη θέση του. Αυτή ήταν μια πολύ παράξενη αίσθηση».

Ο Akil, σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενημέρωσε την Πέμπτη πως πλέον «βλέπει μια χαρά», ενώ είναι έτοιμος να ανακάμψει προκειμένου να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ