Αθλητισμος

Ποιος μεγάλος ποδοσφαιριστής ξαναγυρίζει στα γήπεδα

Ενώ είναι και πρόεδρος της ομάδας του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στα γήπεδα ξαναγυρίζει στα 41 του ο μεγάλος Αργεντινός χαφ κ. Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, φορώντας φυσικά τη φανέλα της Εστουντιάντες, της οποίας είναι ήδη πρόεδρος.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Βερόν, που είχε φύγει από τα γήπεδα πέντε χρόνια και ήταν ήδη πρόεδρος της αγαπημένη του ομάδας, είχε δεσμευτεί στα εγκαίνια του καινούργιου γηπέδου –στην αρχή της σεζόν–  ως εξής: «Αν ξεπεράσουμε το 65% της πληρότητας του γηπέδου σε εισιτήρια διαρκείας,τότε εγώ θα υπογράψω νέο συμβόλαιο με την ομάδα».

Αυτό έγινε στο «Τσιουντάντ ντε λα Πλάτα» και τώρα ο κ. Βερόν υπόγραψε συμβόλαιο με … τον εαυτό του. Θα πάρει το μίνιμουμ δυνατό ποσό, το οποίο και θα δώσει στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο «στρατηγός» έχει κιόλας αρχίσει προπονήσεις και ίσως παίξει στις 8 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι, σε φιλικό με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βερόν ξαναγύρισε στην Εστουντιάντες, απ΄ όπου είχε ξεκινήσει, μετά από λαμπή καριέρα στην Αργεντινή και στην Ευρώπη (Μπόκα Τζούνιορς, Σαμπντόρια, Πάρμα, Λάτσιο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Ίντερ).