Αθλητισμος

Boxing Day: Η Αγγλία σήμερα παίζει μπάλα

Τσέκαρε τις ελκυστικές αποδόσεις και τις προσφορές της Stoiximan

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334791-695233.jpg

Πρώτη μέρα μετά τα Χριστούγεννα και η Αγγλία παίζει μπάλα. Πρόκειται για την παραδοσιακή Boxing Day, η οποία φέτος περιλαμβάνει συναρπαστικά παιχνίδια. Άρσεναλ, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ θα παίξουν μπροστά στο κοινό τους, με τη Σίτι να δοκιμάζεται στην έδρα της Χαλ.

Στους αγώνες που θα ανοίξουν την αυλαία, οι παίκτες του Κόντε θέλουν να διατηρήσουν την απόσταση «ασφαλείας» από τη δεύτερη Λίβερπουλ. Έχοντας επεκτείνει το φετινό τους ρεκόρ στις 10 σερί νίκες, οι μπλε στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την Μπόρνμουθ, κυνηγούν πέρα από τους τρεις πόντους και το ιστορικό ρεκόρ της Άρσεναλ του 2008, με 14 σερί νίκες.

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ θα υποδέχεται τη φιλόδοξη Γουέστ Μπρόμιτς, με τον Σάντσες και την παρέα του να ψάχνουν την νίκη που θα τους επαναφέρει σε τροχιά τίτλου, έπειτα από την ήττα στο Έτιχαντ.

Πιθανή γκέλα των «κανονιέρηδων», πάντως, περιμένει ο Μουρίνιο. Η Γιουνάιτεντ του πολύ ανεβασμένου Ιμπραήμοβιτς υποδέχεται τη Σάντερλαντ, στοχεύοντας να επιστρέψει στην 5άδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Στην τελευταία αναμέτρηση της ημέρας (19.15), η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Χαλ, αποσκοπώντας σε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, ύστερα από την αγχωτική νίκη επί της Άρσεναλ, θα επιδιώξουν να αναρριχηθούν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Λίβερπουλ την Τρίτη με την Στόουκ.

Η κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή

Παραδοσιακά τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στην Αγγλία παίζουν μπάλα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πρόκειται για την Boxing Day, το θεσμό που ξεκίνησε το 19ο αιώνα στην Αγγλία, με τους άρχοντες της πόλης να κάνουν δώρα σε κουτιά (box) προς τους πολίτες.

Από την πλευρά της, η Stoiximan ετοίμασε το καλύτερο προϊόν της αγοράς με ελκυστικές αποδόσεις και ειδικές προσφορές αποκλειστικά για τα ντέρμπι κορυφής. Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και για την Boxing Day βρίσκεται στο Stoiximan.gr!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ