Αθλητισμος

Κρίμα που δεν έφαγε κι άλλο γκολ ο Ολυμπιακός!

...μπας και καταλάβει ο «αδούλωτος λαός του Θρύλου» που συνωστίζεται στην «7» πόσο ηλίθιος είναι

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328450-678820.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Μεγάλο κρίμα που δεν έφαγε δεύτερο γκολ την Κυριακή ο Ολυμπιακός! Εκεί, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, θα ήταν και δίκαιο και ηθικό να βρεθεί ένας παίκτης του ΠΑΟΚ να του το καρφώσει, μπας και καταλάβει ο «αδούλωτος λαός του Θρύλου» που συνωστίζεται στην «7» πόσο ηλίθιος είναι.

Θυμίζω ότι το γήπεδο έγινε... καπνιστό μία φορά πριν από το ξεκίνημα του αγώνα, άλλη μία μετά το 1-1, μία τρίτη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και την τέταρτη αμέσως μετά το τελικό 2-1, ελάχιστα λεπτά πριν τη λήξη.

Τότε λοιπόν, που ο Ολυμπιακός είχε (σχεδόν) σίγουρη τη νίκη αφού σε λίγο θα τελείωνε το ματς, οι «αγνοί» οπαδοί του πέταξαν τα καπνογόνα που είχαν σαν τελευταία εφεδρεία, ξαναέκαναν αόρατο το τερέν, υποχρέωσαν σε μία ακόμη διακοπή και έδωσαν στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να κυνηγήσει λίγο πριν το φινάλε το 2-2 και την ελπίδα να κλέψει από την ομάδα τους δύο βαθμούς.

Έχω την εντύπωση ότι ύστερα από ένα τέτοιο γκολ και καθώς θα τους έτσουζε το τελικό αποτέλεσμα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ μπορεί να καταλάβαιναν ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να απαγορεύσουν την είσοδο και στην τελική να διαλύσουν όλα αυτά τα βλαμμένα, που νομίζουν ότι είναι μαγκιά να πηγαίνουν στο γήπεδο και να χαλάνε τις Κυριακές των υπόλοιπων, θέλοντας να αποδείξουν ότι... «εδώ είναι Πειραιάς»!

Βέβαια, την ίδια κατάσταση δεν την προστατεύει και δεν την εισπράττει μόνο ο Ολυμπιακός. Και στην Τούμπα και στη Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ και παντού έχουν γίνει πολύ χειρότερα. Το κακό, όμως, ξεκινάει πάντα από τις διοικήσεις των ομάδων που συντηρούν, κανακεύουν και προστατεύουν το πιο ανόητο κομμάτι των οπαδών τους για να το έχουν σαν ασπίδα των προέδρων τους στα δύσκολα, παρότι ξέρουν πως πολλές φορές δεν είναι σε θέση να το ελέγξουν.

Όταν ακούς τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού να δηλώνει με κάθε επισημότητα ότι... δεν έγινε και τίποτα, αφού απλά «είχε ανάποδο άνεμο και έμεινε ο καπνός από τα καπνογόνα μέσα στο γήπεδο», καταλαβαίνεις! Πιθανότατα δεν πρόσεξε ότι αμέσως μετά την τελευταία διακοπή οι περισσότεροι θεατές έφυγαν από το γήπεδο μη αντέχοντας τόσο σουρεάλ ατμόσφαιρα και τέτοιον ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το διαιτητή, τα όσα σφύριξε και το αν υποσχέθηκε ή όχι στον Ίβιτς ότι «την τρίτη φορά θα διακόψει οριστικά το παιχνίδι» παρότι κανένας κανονισμός δεν το προβλέπει, τα αφήνουμε στους επικοινωνιολόγους των δύο ΠΑΕ που έχουν όλο το χρόνο να τσακώνονται μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ