Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318708-627459.jpg
ΑΠΕ - ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Πολύτιμη νίκη για το μέλλον του στην Euroleague πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ επί της Νταρουσάφακα με 82-79, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16.

Για μία ακόμη φορά στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς κινδύνευσε με νέα ήττα, που εάν ερχόταν θα ήταν καταδικαστική στην υπόθεση πρόκριση. Χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με 17 συνολικά λάθη στο ματς και με το μεγάλο του επιθετικό όπλο εκτός αγώνα (Φελντέιν), ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη-θρίλερ επί των Τούρκων που έπαιξαν το «τελευταίο τους χαρτί», αλλά δεν απέφυγαν την 5η σερί ήττα σε ισάριθμα ματς.

Ήταν η 2η νίκη για τους «πράσινους» σε 5 παιχνίδια, χάρις στην οποία μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια, ιδιαίτερα, μάλιστα, ενόψει της επικείμενης ενίσχυσής τους. Ήδη ο Χέινς ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσει κι ένας αθλητικός ψηλός, οπότε τα πράγματα αναμένεται να βελτιωθούν στη συνέχεια για το «τριφύλλι» που ακόμη αναζητά την ταυτότητά του.

Ο Ραντούλιτσα με 17 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Νικ Καλάθη, που απόντος του Διαμαντίδη και με τον Παππά να μη στέκεται ακόμη καλά, έπαιξε σχεδόν 40 λεπτά (39:09) και κατάφερε να πετύχει 14 πόντους. Μεγάλο ματς έκανε και ο Γιάνκοβιτς με 12, με ένα καθοριστικό καλάθι και αυτός στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ