Αθλητισμος

Κακός ο ΠΑΟ έχασε με 63-74 από τον Ερυθρό Αστέρα (εικόνες)

Τζόρτζεβιτς: «Υπάρχει πολλή πίεση στους παίκτες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317313-625501.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Προβληματίζει η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο παρκέ καθώς για δεύτερη συνεχή εβδομάδα ήταν κακός και ο Ερυθρός Αστέρας πήρε τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ με 63-74. Ο ΠΑΟ ξεπέρασε τον κάβο της Μάλαγα, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας ήταν πιο καλά οργανωμένος, κυρίως επιθετικά, και έπιασε τους Πράσινους στη βαθμολογία.

Η δυστοκία των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν μεγάλη, όπως δείχνουν τα στατιστικά της αναμέτρησης (μόλις 48% στα δίποντα και 12% στα τρίποντα). Ο μόνος παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Ραντούλιτσα.

image

«Είναι μια από τις βραδιές, όπου ό,τι κι αν προσπαθήσαμε, δεν δούλεψε. Ειδικά επιθετικά. Η έλλειψη επιθετικής οξυδέρκειας και αποτελεσματικότητας μας έκανε να σκεφτόμαστε πάρα πολύ ακόμη και για ό,τι κάναμε στην άμυνα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη, έβγαλαν πολλή ενέργεια οι παίκτες του. Εκμεταλλεύτηκαν τον όγκο τους, χάσαμε τις μάχες σώμα με σώμα», είπε ο Σέρβος προπονητής και πρόσθεσε: «Πρέπει να σκεφτούμε πολύ κάποια πράγματα, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Πρέπει να αντιδράσουμε, το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό. Πρέπει να βρούμε τρόπους να επιστρέψουμε, με μία εκτός έδρας νίκη».

image

Ερωτηθείς για το αν η πίεση βαραίνει υπερβολικά τους παίκτες του, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς απάντησε πως «ο τρόπος που παίξαμε, φαινόταν σαν κάποια παιδιά να έχουν πολλή πίεση. Δεν γίνεται όμως να σε βαραίνει τόσο, να σε κάνει να είσαι "μαζεμένος". Είναι κάτι που είδα στα μάτια τους. Δεν απολαμβάναμε το μπάσκετ απόψε, κι αυτό φαινόταν στις κινήσεις. Ρώτησα τον Ραντούλιτσα μετά το τέλος του αγώνα γιατί ήμασταν έτσι, για να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του και μου απάντησε πως δεν ξέρει, ότι οι παίκτες δεν νιώθουν καλά. Πρέπει να αντιδράσουμε, όπως κάνουν οι άνδρες».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ