Αθλητισμος

Τι είπε ο «Ζοτς» για το Δ. Διαμαντίδη

Και τι για το Σάσα Τζόρτζεβιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316437-623940.jpg

De profundis μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη». πάνω στην αλλαγή της χρονιάς, για δυο πρόσωπα συνδεμένα με τον Παναθηναϊκό ο Σέρβος πρώην προπονητής του κ. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Λεπτομερέστερα, ο «Ζοτς» είπε:

· Για τον επί πολλά χρόνια παίχτη του, τον κ. Δημήτρη Διαμαντίδη, και την απόφασή του να σταματήσει φέτος (2016) να παίζει: «Ας περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά κι ας δούμε. Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να το δεχτώ πως ο Δημήτρης θα σταματήσει το μπάσκετ. Το να μην βλέπει τον Διαμαντίδη να παίζει μπάσκετ είναι πολύ σκληρό, ιδιαίτερα για μένα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι, δεν μπορώ να το σκέφτομαι. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο να δεις το μπάσκετ χωρίς αυτόν».

· Για τον αδερφικό του φίλο, τον κ. Σάσα Τζόρτζεβιτς, που είναι ο τωρινός προπονητής του Παναθηναϊκού: «Ξέρετε όλοι ποια είναι τα συναισθήματά μου όταν καλούμαι να παίξω αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Τώρα αν σε αυτό προσθέσουμε και την παρουσία του Τζόρτζεβιτς, μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι τα πράγματα για μένα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ομπράντοβιτς, ο πιο πετυχημένος προπονητής του Παναθηναϊκού (1999 – 2012) και του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ (358 νίκες σε 418 αγώνες, ποσοστό 85,6%), προπονεί τώρα την τούρκικη Φενέρ Μπαχτσέ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY