Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός αντιδρά με εξώδικα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα

Για την τιμωρία που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315860-623284.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Εξώδικα απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με αφορμή την τιμωρία του για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η επιστολή επίσης αναρωτιέται γιατί δεν διακόπηκε η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο όπου όπως υποστηρίζουν οι «Πράσινοι» έπεσαν φωτοβολίδες ευθείας βολής.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας υπόψη περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα στον αγώνα Ατρόμητος-Πανιώνιος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προέβη σήμερα σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να διασφαλίσει τα έννομα συμφέροντά της.

Πιο συγκεκριμένα απεστάλησαν εξώδικες προσκλήσεις προς τη Super League και την ΚΕΔ/ΕΠΟ προκειμένου να παραλάβει την έκθεση του παρατηρητή και το φύλλο αγώνα, ενώ αύριο θα κάνει αίτημα και προς την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ για να λάβει και τις δικές τους εκθέσεις.

Παράλληλα εστάλη επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή με την οποία εκφράστηκε η ανησυχία μας για όσα συμβαίνουν και η ελπίδα μας ότι δεν θα προκύψουν φαινόμενα δυσαρμονίας σε αποφάσεις πειθαρχικών οργάνων. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού διατηρεί την αταλάντευτη θέση της υπέρ της ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σε επιστολή της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται σε δύο φωτοβολίδες ευθείας βολής με στυλό, που -όπως υποστηρίζει- έριξαν οπαδοί του Ατρομήτου στον αγωνιστικό χώρο, σε άλλη μια πάνω από τη φυσούνα, καθώς σε ρίψη 15 κροτίδων και άναμμα 15 πυρσών και καταλήγει: «Στο πλαίσιο της ισονομίας στην οποία αναφερθήκαμε στην ανοιχτή επιστολή μας και στον Πρωθυπουργό, ζητάμε και τη δική σας προσοχή στο θέμα που σας επισημαίνουμε, ώστε όπως ελπίζουμε να μην υπάρξουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις τιμωρίες ή δια της αδράνειας να ακυρωθεί πλήρως ο νόμος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ