Αθλητισμος

Νίκη με αποδοκιμασίες για τον Ολυμπιακό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα στο Φάληρο με 1-0 τον Παναιτωλικό για την 14η αγωνιστική της Super League. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο οι Αγρινιώτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Κυριακίδη.

 

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν «διαβασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καρασϊκάκης» και διατηρούσαν με σχετική άνεση το μηδέν στην άμυνα μέχρι την φάση λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου όπου ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ Κυριακίδη για χέρι εκτός περιοχής.

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού βγήκε από την περιοχή, έδιωξε με το στήθος και το χέρι και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα, όμως νωρίτερα είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ιντέγε. Ο ΟΣΦΠ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήρε κεφάλι στο σκορ με το σουτ του Τσόρι στο 45+5΄.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους καθώς στο 54΄ ο Καμπιάσο κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Μάκου, ωστόσο ο Τσόρι δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα έντεκα βήματα.

Το σκορ έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με την ομάδα του Σίλβα να σημειώνει την 13η νίκη της στο πρωτάθλημα και τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν για το φτωχό θέαμα που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντομίνγκες (75' Πάρντο), Ντουρμάζ (74' Σεμπά), Ιντέγε.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Κέβιν, Γκόμες, Ρουσκουγιέδα (88' Καμαρά), Χαντακιάς (45+3' Στεφανάκος), Ουαρντά, Βιγιαφάνιες, Βασιλείου (70' Κουτρομάνος), Μάκος.