Αθλητισμος

Ο Γκιρτζίκης «δυναμιτίζει» περαιτέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο

Χάλασε τη «μεγάλη συνάντηση» στο παρά πέντε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τη συνάντηση FIFA, UEFA, ομάδων της Σούπερ Λίγκας και ΕΠΟ, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη, στις 11 το πρωί, ματαίωσε στο «παρά πέντε» ο πρόεδρος της τελευταίας και οικοδεσπότης της διαδικασίας κ. Γιώργος Γκιρτζίκης.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Γκιρτζίκης έστειλε σε όλους τους; εμπλεκόμενους το εξής μήνυμα: «Σας γνωρίζω ότι η προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 11.00 συνάντηση των εκπροσώπων σας με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA ματαιώνεται».Δεν έγινε γνωστή η αιτία της απόφασης Γκιρτζίκη, που πάρθηκε ενώ είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στα γραφεία της ΕΠΟ οι ενδιαφερόμενοι, ούτε αν πρόκειται για αναβολή ή ματαίωση.

Πάντως μετά απ΄ αυτό τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο εξακολουθούν να είναι «στον αέρα», ενώ είναι άγνωστο πώς θ΄ αντιδράσουν ο κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης (ο Κύπριος επικεφαλής της αντιπροσωπείας FIFA / UEFA), όσες ομάδες αντιτίθενται στον κ. Γκιρτζίκη (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κλπ) αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, που είχε προσπαθήσει πολύ να γίνει η παραπάνω συνάντηση.